| andreirobert15 a întrebat:

Deci, vorbesc de vreo 3 zile cu o fata pe facebook si azi am intrebat-o daca vrea sa iesim.
A zis ca da.
Dar a zis ca ea nu e pregatita pentru o relatie pentru ca acum se gandeste numai la scoala ca anu viitor tre sa dea examenul.
Si eu tre sa dau examenul dar or relatie nu ma impiedica cu nimic.
Ea a zis ca daca vreau doar prieteni!
Eu ia-m zis ok dar mie imi place de ea si nu stiu ce sa fac!
Poate are nevoie de timp sau poate chiar nu ai arde acum de asa ceva?
Pareri!
FUNDA!

4 răspunsuri:
| pysilol1234 a răspuns:

Ai rabdare, si poti sa-i spui sa iesiti ca prietenii sa va cunoasteti mai bine

| 1cristian1990 a răspuns:

Eu zic ca e de aprecia o astfel de fata si propun sa ai rabdare cu ea ca sa nu o pierzi! Daca o placi si o vrei cu adevarat, ai rabdare cu ea! Sau ii poti propune o relatie mai libertina, nu atatea telefoane si mesaje si promisuni! Doar ca o sa va atasati unu de altu si v-or interveni alte sentimente pozitive sau negative(gelozie) si nu aveti nevoie de asa ceva, ganduri in plus acum cand viitorul vostru depinde de un examen! Eu zic ca e mai matura decat tine in gandire si ar trebui sa ii impartasesti ideea propusa si sa mai asteptati un an si nu o obtura din invatat cu hormonii tai daca ea asta isi doreste sa invete!

| halogen001 a răspuns:

Face bine ca se tine de scoala - e cel mai bun lucru - este timp si dupa examen. happy

| Waleria a răspuns:

Poate ar trebui să o aștepți, săi dai puțin timp pentru a se gîndi, nimeni nu poate începe o relație pînă cînd nu analizează situația.
Ea dacă se gîndește la școală și la examen ar trebui să o încurajezi.