| Paraschivstefan10 a întrebat:

Eram odata in clasa si o fata de la mine din clasa a facut un oracol si am vrut si eu sa scriu in el dar nu mi l-a dat si i la dat lui varul meu. sad am observat la coleaga mea ca il place dar varu meu nu. i-am luat oracuolul si l-am tinut si i-a tragea de el. si a zis sa ii cumpar caiet m-am dus sa ii cumpar si eram in spatele ei.s-a intors si a ramas cu gura cascata. Si nu stia ce sa zica credea ca nu ii cumpar! si eu o plac dar a zis ca nu ma suporta sad Mama a zis sa nu ii dau importanta dar tot imi place de easad Help me Vreau sa imi raspundeti multi chiar daca dau funda la altu pls sad nu gasesc cauze nobile ca acolo voiam sa pun.

Răspuns Câştigător
| Roliii a răspuns:

II mai greu cu ele! Daca i-ai spus deja ca-ti place de ea poti sa o uiti! Ea nu trebuie sa afle ca-ti place de ea! Tu trebuie sa fi mai curajos nu sa-ti fie frica sa-i spui ceva unei fete, si nu-i fa totul pe plac fi tu ca daca ii faci totu pe plac te ia de fraier.Fi curajos cu fetele sa nu-ti fie teama de ce se va intampla in urma unui gest care vrei sa-l faci (bine sa nu faci vreo prostie ) ca trebuie sa puste una din 10.Si nu-i da importanta multa, da-i cat e nevoie,fa-o cumva sa te placa, fa-o sa rada cat mai mult in preajma ta, fetelor le place sa auda de la unu daca stie sa gateasca si sa danseze dar asta le spui cand merge din ce in ce mai bine pe zi ce trece, daca vezi ca te suporta si ii plac glumele tale la un moment dat nu-i va mai placea sa pleci pentru perioade mai lungi (indiferent cat). Totu e sa ai curaj, si sa nu-i spui niciodata unei fete ca-ti place de ea.Cand merge mai bine mai invit-o undeva (mai rar un pic), fii calm intotdeauna.Si, daca nu i-ai spus inca ca-ti place de ea nici nu-i zi dar pentru inceput fa-o sa te aprecieze asa mai mult deocamdata si cand vezi ca nu mai are treaba cu tine te duci la ea si incearca sa o convingi de ce fel de om este ea atrasa de un fraier care nici nu o baga in seama pe ea (gasesti tu metoda sa bagi fitiluri). Daca vrei sa-ti dau mai multe da-mi fb pe privat.Mult Succes!

| Paraschivstefan10 explică (pentru Roliii):

Ms o sa fac cum zici tu happy

| Paraschivstefan10 explică (pentru Roliii):

Ba coe dupa 7 ani m-am intors sa-ti spun ca am 18 ani si am facut aceste lucruri pe care mi le-ai spus SI SA MOR DE N-AM FU*** DE M.AM PLICTISIT rolling on the floor))))))

4 răspunsuri:
| TPUuser199 a răspuns:

Sa stii ca nu o atragi rupandu'i caietul. Si este normal sa nu te placa din punctul meu de vedere. Adica sunteti colegi, si mai rar dragoste intre colegii care se stiu de ani... nu stiu daca vrei sa o atragi, nu'i mai trage de lucruri, ci apropie'te de ea. si daca asa nu merge, cauta alta, BAFTA!

| andreyucudedu a răspuns:

Frate, cu fetele ii simplu, trebuie sa ai curaj! Fa-o sa rada sau petrece timpu cu ia (sa joci jocuri, sa vorbesti pe facebook, sa vorbiti unu despre altul fata in fata) crede-ma, asa o sa-ti mearga!