| PandaisHere a întrebat:

este un baiat care este mai mare decat mine cu 2 ani iar mie imi cam place de el iar o prietena care este in clasa cu el i-a spus ca imi place de el. inainte nu ma baga in seama ar am vazut sa si el se uita la mine iar prietena respectiva mi-a spus ca si lui ii place de mine si acum nu stiu ce sa mai fac mai ales ca mai sunt 2-3 sap de scoala si ei i-au vacanta. app are un frate care este in clasa cu mine si ma inteleg ff bine cu el. in ultimul timp am inceput si sa-l visez dar nu imi place deloc chestia asta. x( si ii place sa ma necajeasca

Răspuns Câştigător
| alexa_4005 a răspuns:

Buna Mady,stii ce ar trebui sa faci,pur si simplu fii indiferenta,arata ca nu ti pasa si in primul rand fii tu,nu incerca in prezenta lui sa pari altcineva,pentru ca e posibilitatea sa pari penibila.Din moment ce el stie ca tu il placi,tu nu mai ai nimic de facut, decat sa astepti ca el sa ti dea un semn, daca semnul asteptat intarzie sa apara inseamna ca el nu te place

1 răspuns:
| kiss99 a răspuns:

Salut! parerea mea este ca ar trebui sa ii spui baiatului respectiv ca il placi dar nu ii spune fratelui sau pentru ca va intelege ca tu nu il placi asa de mult incat sa ii spui in fata asa ca bafta