In primul rand am o curiozitate, iar apoi iti voi rapunde la intrebare. Daca el este interesat de lucruri care tie iti creeaza un disconfort de ce il placi? Eu zic sa nu ai incredere in prieteni. Eu zic sa te duci sa-i spui direct in fata: Te plac! Tie iti place de mine? Dar ai grija sa-i spui pe la sfarsitul anului scolar pentru ca atunci colegii si prietenii nu te vor barfi atat de mult. Toti vor pleca in vacante si vor uita. Daca ii place de tine bnie daca nu asta este. Nu este sfarsitul lumii. ( In caz ca nu te place vei vedea si tu ce fel de prietena ai, dar daca ii va placea de tine poti avea deplina increder in acea prietena)
Offf-offf-off...eu sunt in aceeasi situatie, numai ca baiatul e cu un an mai mic decat mine. suntem in aceeasi clasa dar nu i-am spus niciodata sa iesim undeva oricum stie ca-l plac!
in legatura cu ceea ce ai spus u... incearca sa-i vorbesti! nu conteaza ce! vorbeste c el despre counter! fa-ti un cont si joaca alaturi de el!
Mda dar de ce iti pasa de scoala? Daca el stie ca il placi si nu te-ar fi placut toti prietenii lui ar fi stiut si deja erai de rasu scolii. Dar totusi... baga-i id-ul si gata, vezi tu ce vorbesti cu el