| PandaisHere a întrebat:

este un baiat care este mai mare decat mine cu 2 ani iar mie imi cam place de el iar o prietena care este in clasa cu el i-a spus ca imi place de el. inainte nu ma baga in seama ar am vazut sa si el se uita la mine iar prietena respectiva mi-a spus ca si lui ii place de mine si acum nu stiu ce sa mai fac mai ales ca mai sunt 2-3 sap de scoala si ei i-au vacanta. app are un frate care este in clasa cu mine si ma inteleg ff bine cu el. in ultimul timp am inceput si sa-l visez dar nu imi place deloc chestia asta. x(Am id-ul (de la prietena care i-a spus ca imi place de el) dar imi este frica sa ii spun. daca me fac de ras si apoi rade toata scoala de mine? sau daca nu ma baga in seama? el e mai mult interesat de counter strike, fifa...chestii de genul pe care eu nu le suport l-as invita sa iesim undv cu mai multi prieteni dar locuim la tara scuze d categorie.

Răspuns Câştigător
| stefanutza27 a răspuns:

In primul rand am o curiozitate, iar apoi iti voi rapunde la intrebare. Daca el este interesat de lucruri care tie iti creeaza un disconfort de ce il placi? Eu zic sa nu ai incredere in prieteni. Eu zic sa te duci sa-i spui direct in fata: Te plac! Tie iti place de mine? Dar ai grija sa-i spui pe la sfarsitul anului scolar pentru ca atunci colegii si prietenii nu te vor barfi atat de mult. Toti vor pleca in vacante si vor uita. Daca ii place de tine bnie daca nu asta este. Nu este sfarsitul lumii. ( In caz ca nu te place vei vedea si tu ce fel de prietena ai, dar daca ii va placea de tine poti avea deplina increder in acea prietena)

3 răspunsuri:
| JusTSmiLe007 a răspuns:

Offf-offf-off...eu sunt in aceeasi situatie, numai ca baiatul e cu un an mai mic decat minecrying. suntem in aceeasi clasabig grin dar nu i-am spus niciodata sa iesim undevalaughing oricum stie ca-l plac!straight face
in legatura cu ceea ce ai spus u...straight face incearca sa-i vorbesti! nu conteaza ce! vorbeste c el despre counter! fa-ti un cont si joaca alaturi de el!big grin

| Angelic13 a răspuns:

Mda dar de ce iti pasa de scoala? Daca el stie ca il placi si nu te-ar fi placut toti prietenii lui ar fi stiut si deja erai de rasu scolii. Dar totusi... baga-i id-ul si gata, vezi tu ce vorbesti cu elwinking

| costellos a răspuns:

Nu o sa rada nimeni vorbeste cu el pe mess si vezi ce-i spui bafa