Iti poti cumpara un cd/dvd cu limba ENGLEZA/FRANCEZA/GERMANA etc si so inveti e foarte distractiv si e si de mare ajutor sau poti iesi in parc sa te plimbi cu bicicleta or sa mergi la un suc cu prietenii sau or ce altceva nu uita timpu este pretios si trebuie sa invatam sa ne distram mai ales ca a venit vara... Sau mai poti sa te duci la strand etc etc! Poti face multe in timpul liber!
Salut! uite aici o adresa ca te va ajuta sa scapi de plictiseala...pe acest blog sunt de asemena multe articole care te-ar putea ajuta
http://trebuie-sa-asculti.blogspot.com/2011/06/ma-plictisesc-ce-sa-fac.html
Bafta!
Pai nu stiu cauta un film pe net si uitate la el iesi pe afara cu amici joacate vb eu pana acum am stat afr cu amici a ras neam jucat daca poti cheama o prietena la tine si dati un fel de poetrecere in pijamale
funda?
Poti iesi cu prietenii la o plimare in oras/sat depinde unde locuiesti,asculti muzica,te plimbi cu rolele in cazul in care stii sa mergi,iesi in parc,urmaresti un film, citesti o carte, te uiti la tv
Poi, uitate la un film, asculta muzica, stai pe TPU, iesi afara cu prietenele, joaca adevar si provocare sau alte jocuri
Vb cu cineva la tel vb pe mes uitate la tv esti p afara etc bafta sa scapi de plictiseala. funda?
Mai de mulllt acum cateva milioane de ani s-a inventat sportul apucate de un sport sau joacate un joc MMOG, multyplayer iesi afara cu preteni daca n-ai prieteni fa-ti ca viata trece poc ca o lumanare :X mult noroc
pink07 întreabă: