| AnDrEy55 a întrebat:

Ma invatati si pe mine cu sa fac niste trucuri de magie, sau sa imi dati niste site-uri sa invat. Dar sa creada lumea ca este magie. Dau funda. PLEASE, PLEASE, PLASE. Ca am pus un pariu cu un baiat si de aia.

5 răspunsuri:
| Mia999 a răspuns:

Ia-ti gandul.vino cu picioarele pe pamant. ocupate de lucruri reale.asa ceva nu se intampla decat in filme.in realitate este imposibil.nu confunda virtualul cu realitatea.NU EXISTA VRAJI si rezolvari ale problemelor decat in mod normal. poate se mai intampla minuni cateodata, dar si atunci am oarecari indoieli.

| anonim5491 a răspuns:

Deci iti sp eu ceva dar e cu cartile nu stiu cat de ireal pare...ai un pachet de carti si il lasi pe el sa le amestece dupa iei pachetul si te intorci astfel ca el sa nu vada ce faci u cu cartile in acest timp din tot pachetul vei lua jumatate si o vei intoarce opus te uiti la prima carte si il intrebi asta e stiu si eu 8 de inima rosie si asa mai departe pentru ca tu vei avea o jumatate de pachet in fata in care se vad toate cartile iar cealalta nu se vor vedea deci dupa ce ii arati prima carte o vei pune invers mai pe scurt ai un pachet cu carti cu jumatatea intoarsa spre tine astel el crede ca doar el vede cartile nu si tu dar tu le vezi le memorezi si dupa pot sa ii spui tot pachetul pe de rost astfel el nu isi da seama ...la mine a mers dar e mai greu de explicat prin cuvinte asa daca iti aratam pe prindeai bafta

| Yin a răspuns:

Acesta este un truc foarte bun l-am incercat si merge http://www.youtube.com/watch?v=2tN9DxgA9S8.

| Alchemy a răspuns:

Tg-jiu 24 iunie in Centru la rampa de role demonstrati si explicati pe care le puteti gasi si pe enciclopedy of magic pe youtube

| IwantToPlayAGame a răspuns:

Stiu eu sa fac multe trucuri de magie, insa nu se spune secretul.Tot de pe net le-am invatat, da am cautat singur, nu am stat sa ma milogesc pe TPU