| LawlietRyuzaki a întrebat:

Sall,TPU! Ma uit de ceva vreme la Naruto Shippuden am auzit pe niste forumuri de Naruto Manga.Naruto Shippuden e tot una cu Naruto Manga? Dau Fundawinking

Răspuns Câştigător
| luby a răspuns:

Naruto Manga e povestea scrisa in reviste,mai multe numere,care poate sa aiba diferente fata de desen,alte personaje, alte misiuni, alte intorsaturi in poveste, dar toate sunt la fel pana la urma, cele mai multe aspecte sunt la fel. Sper ca te-am ajutat! happy

5 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

rolling on the floor

| positivity a răspuns:

Deci să te lămuresc. Autorul acestui anime este Masashi Kishimoto. El a început prin a desena manga ''Naruto'', având succes a continuat-o cu manga ''Naruto Shippuden''. Anime-ul ''Naruto Shippuden'' şi manga ''Naruto Shippuden'' sunt acelaşi lucru, doar că manga este cu mult mai înaintea anime-ului. Dacă vrei s-o citeşti, acesta este site-ul: http://anime.kage.ro/manga/naruto-manga/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, desigurwinking

| slrs a răspuns:

Iti explic ca eu ca totul e gresit anime-urile sunt Naruto si Naruto Shippuuden iar Manga sunt niste benzi desenate dar care nu au mai multe nume ci e doar naruto unde de la inceput pana acum ai si pre shippuuden-ul si shippuuden-ul de precizat manga este de citit si este alb negru si apare marti sau miercuri iar Naruto/Shippuuden este video relatat dupa manga care apare joi funda te rog happy