Incearca sa creezi comicuri,e chiar amuzant,am incercat dar nu le-am pus pe TPU,intalnestete cu prietenii la voi acasa sau intr-un loc placut, sau faceti niste filmari cu lucruri "nebune" si le postati pe net, asta daca vrei.Cel mai tare ar fi sa incerci lucruri noi pe care nu le-ai facut.Doar asta mi-a venit acum.Nu cred ca a inceput vara de prea mult timp, deci fi liber/a
Iti spun ce fac eu.
Seara pe la ora 20 ies cu prietenii la o terasa, caci la mine in oras e canicula, chiar si la ora 21 se simte nadusala. Sucul cu gheata e chiar racoritor. Spuneti glume, povestiti, etc.
Cel mai mult in timpul zilei stau in pat si citesc o carte. Iti alegi tu una si vei vedea ca, daca-ti va placea, timpul va trece foarte repede si nu te vei oprii pana n-o vei citi toata.
Bafta. Vei gasi tu ceva.
Poti sa faci poze artistice in natura, sau chiar sa it i faci poze tie.
sa citesti o carte
sa te uiti la filme pe internet
sa te duci cu prietenii la un suc
Citește o carte, primblate cu rolele sau cu bicicleta, fă sport, uitete la un film draguț, ieși cu prietenele în oraș, ascultă muzică, dansează, stai pe net, ajuta bătrînii, acordă ajutor celor care au nevoie de tine, găseșteți un hobby, invață ceva nou, găseșteți o activitate, dormi și TV, fă ceva ce ți-ai propus cu mul timp în urma, găsește ceva care să te captiveze. etc sper că îți v-a prinde bine.
Pai poti sa mergi la shtrand,la tenis, la dans, aerobic ce iti place. fundita? plsssss