| madalinspy a întrebat:

pe 23 ma duc in excursie impreuna cu colegii. am 11 ani. ne ducem la brasov. am o intrebare. nu stiu cum sa fac sa numi fie rau uneori nu mie rau dar uneori da. nu vomit dar ametesc. mie mi-e frica tare sa vomit din cauza ca : cand am fost la mare am vomitat 1h deci ce sfaturi imi dati? FUNDA

5 răspunsuri:
| victorandrei a răspuns:

Adica iti este rau de "autobuz"?
pune-ti parinti sa intrebe la farmacie, sunt niste pastile pe care trebuie sa le iei cu 30 de min inainte de plecare si scapi de ameteli

| alexkyru a răspuns:

Du-te la farmacie si cumpara-ti Ermeno Stop, e cea mai buna solutie.Da mai intai intreaba faracista daca poti sa-l iei si daca are ceva mai bun.O alta solutie ar fi sa iti dai o lamaie intreaga in 2 si sa ti-o pui intr-o punga si cand crezi ca o sa incepi sa vomiti incerca sa mananci cate putin din ea. Sper k ti-am fost de folos.big grin

| Anonymous14 a răspuns:

Pune-te pe locul din fata!
Sa nu bei multa apa...ci sa manci saratele.
Dacai ai MP3/4 sau un telefon cu casti puneti muzica buna si asculta la casti.

| xDxDxDxDxD a răspuns:

Pai... noi cand am fost in excursie ne-a spus diriginta dimineata sa mancam patrunjelhee heepentru a nu ni se face rau.
la inceput parea ciudat laughing dar nu-i chiar asa de rau.chiar te va ajuta.
:*
Distractie placuta:X
si sa iti iei ceva. o gecuta mai subtire. daca vei urca la babele si al sfinx o sa fie racoarewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu at cand mie rau umezesc un servetel in otet si il miros pana imi trece. poti face si u la fel dk nu cumva ai vreo problema cu otetul.