10.Ce au in comun un elefant si o zebra?
Amandoi au trompe, cu exceptia zebrei.
9.Trei lilieci pe o creanga, doi cu capul in jos, unul cu capul in sus. unul din cei cu capul in jos zice: "Uite ma, asta iar a lesinat"!
8.Un turist se adreseaza unui taran.
- Imi dati voie sa trec peste terenul dvs., ca sa prind cursa de ora cinci?
- Desigur. Si, daca va vede taurul, puteti prinde si cursa de patru si jumatate.
7.I: Ce ii spune un semafor altuia?
R: Nu te uita la mine, ca ma inrosesc!
6.Se intalneste 0 cu 8 pe strada...si zice 0 la 8: Ce mai, ti-ai pus centura?
5.Un cal casca, o musca a intrat in gura lui. Musca cand a dat sa iasa, calul era plecat
4.Un om avea doi cai, unul alb si unul negru si ca sa-i deosebeasca la unu i-a taiat coada.
3.Sotia isi intreaba sotul:
- Dragule, ce-ti place mai mult la mine: trupul meu perfect, sau fata mea foarte frumoasa?
Sotul raspunde:
- Simtul umorului!
2.O fetita se duce la un magazin de animale si intreaba Va log, aveti iepulasi dlagalasi. Inima vanzatorului se topeste brusc. Se aseaza pe vine langa fetita, si o intreaba Vlei un iepulas dlagalas alb, sau unul dlagalas moale si neglu si pufos? Sau poate pe cel dlagalas si maloniu de acolo? Fetita se inroseste, se leagana putin pe calcaie, isi pune manutele pe genunchi, se apleaca in fata si raspunde in soapta"Cled ca pe pitonul meu il doale in cul de cale".
1.Un mare scriitor spuse
-Un om avea un cal si calu nu avea nimic in potriva
Ps: sper ca sunt seci pe mine unul nu m-a facut sa rad.
" Doua vaci crosetau apa intr-un copac.Una dintre ele intreaba : "cat e ceasul?" la care cealalta raspunde"Joi".
Concluzia: Nu arunca, cu pietre in geam ca nu-i bicicleta ta!"