| AlexIonut2013 a întrebat:

Stie cineva pe ce server si ce regat joaca sowtf (mt2 ro)? NIste secrete de crescut pe un sura (am) si ce magi trebuie sa fac m1 primele, unde se fac repede bani etc?

Răspuns Câştigător
| GamesDaniel99 a răspuns:

La prima intrebare nu stiu sa iti raspund...dar in legatura cu crescutul nu prea cred ca este un secret doar pentru sura, eu am crescut cel mai repede cind faceam grup, deoarece puteam sa batem grupuri mai mari de mob. In legatura cu magiile eu as face prima data LAMA apoi pocnitura degetelor sau protectia.dar oricum prima data LAMA fa-o la M1, iar cu banii este mai greu deoarece la lv mic nu poti face bani prea multi, deoarece tu cresti sau eventual "farmezi" doar in map1 respectiv map2 sau valea orcilor daca ai itm bune. Bani poti face doar daca stringi itm sau bonusezi ceva, ca sa il poti vinde, eu unul asa faceam bani mult mai repede.

| AlexIonut2013 explică (pentru GamesDaniel99):

Cu o lata +9 si o armura de 18/26 + 7/8/9 ar fi bine? Si la orci si la map2?

| GamesDaniel99 a răspuns (pentru AlexIonut2013):

Pentru map 2 da, ar merge cu si la orci dar nu in centru, pe la scorpiono si orcii verzi. Eu zic ca ar fi bine sa iti faci si un scut, macar +6 daca nu poti +8 +9. Dar cu ce ai zis tu, rezisti map 2 si orci pe la inceput!

2 răspunsuri: