| AnOnImUl321123 a întrebat:

Sall TPU
Unde as putea gasi locuri de pescuit in Medias? Inafara de Baraj in Ighis si de Helesteu/peste deum de helesteu mai e un loc de pescuit dar nu e bun. Alte locuri unde as putea merge? Am 16 ani si merg cu bicicleta deci nu imi spuneti sa merg la Mandra sau mai stiu eu unde, asa locuri apropiate. Nu vreau pe tarnava... Vreau locuri asemanatoare cu Barajul sau Helesteul.
Sa imi dati link-ul cu harta cu locul de pescuit va rog.
Funda

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar daca nu e legat de intrebarea ta, ai reusit sa dormi singur pana la urma(pentru ca iti era frica de intuneric)? daca da, cum ai reusit?
Si cred ca maine e ziua ta...la multi ani!(stiu ca maine e ziua ta pentru ca asa era intr-o intrebare de a ta)

| AnOnImUl321123 explică (pentru anonim_4396):

Mersi de urare, si da am reusit sa adorm singur, in prima noapte am dormit cu TV-ul setat sa se opreasca dupa 30 de minute iar aseara am dormit din nou singur si am dormit cu o perna in mana si in fata am pus 2 perini mari pentru a nu vedea nimic in fata mea (geamul si usa(am usa de sticla deci pot vedea prin ea)), si am adormit ce sa zic, imi tot spuneam ca nu se intampla nimica, ca totul e doar in imaginatia mea si ca ce se intampla in filme ramane in filme, nu se aplica si in viata reala. Mersi din nou :*