1. nu semeni deloc cu MJ si chiar daca ar fi sa semeni ce ar conta? aspectu fizic nu conteaza, doar sufletul ce se afla in aceasta haina de carne.
2. despre a te integra nu cred ca ar trebui sa faci ceva anume, decat sa te deschizi si sa fii tu insuti cu ei
3.era un proverb : " cainele care latra, nu musca" daca el nu musca ar trebui sa o faci tu daca intelegi ce vreau sa iti zic.
si un sfat pe care chiar as vrea sa il asculti: "nu face prostia sa te apuci de fumat din cauza anturajului o sa regreti peste ani"
eu unu din cauza anturajului am inceput sa fumez asta pe la 14-15 ani si acum am 19, imi vine sa imi dau palme pentru greseala asta, dar ce sa faci acum? timpu nu se da inapoi orice am face noi!
sper ca ti-am fost de ajutor!
Parerea mea!
Daca trebuie sa te prefaci ca sa fii cu ei ingasca inseamna ca tu nu le meritzi compania sau ei nu-ti merita compania! Iar eu cred ac ei nu te merita!
Numi tebuie funda! Raspund cu parerile mele!
1.Tu nu trebuie sa faci pe plac nimanui
2.Ca ce chestie vrei sa intri inr-un grup de stricati?
3.Lasa-i si tu, gaseste-ti alt gen de prieteni
4.Ei nu vor sa se dea dupa tine, tu dc te-ai da dupa ei?
Sincer las`o baltanu ai ce cauta cu ei, ei nu te merita...ar trebui sa-ti gasesti o gasca de prieteni la fel ca si tine, nu te baga unde nu`ti e locul...
Sa ai grija de tine:*
Daca as fii in locul tau as renunta la aceasta gasca pentru ca nu m-as simti bine printre ei ...Eu sunt ceva de genul tau si nu ma prea bag in grupuri din astea ai 2 variate : 1.Sa devii una de a lor 2.Sa renunti la grupul asta si sa-ti faci alti prieteni
Pai sa te integrezi in gasca, incearca sa ai simtul umorului(asta cred ca te-ar ajuta mult),(ai grija ce glume faci, unele ar putea fi luate in serios...si ar fi mai rau), iar ca sa-l faci pe "prostu "ala sa nu se mai ia de tine, cand el iti sp ceva.incearca sa gasesti o fraza sa-i intorci vb si sa-l faci pe el de ras (mentionez ca nu trebuie sa fi timida),(in cele mai multe cazuri esti luata in bataie de joc)fi mai indrazneata, gandeste-te inainte daca vrei sa sp ceva si apoi sspune(asta ti-o spun pentru ca ai putea sp o prostie fara sa-ti dai seama).si nu ar fi prea placut. Sper ca te-am ajutat FUNDA?
Vrei sa fii integrata intr un grup in care nici macar nu te potrivesti.nu trebui sa ii faci pe plac nimanui.cine te place te accepta asa cum esti! mai bine iti cauti alti prieteni unde nimeni sa nu te enerveze si ca sa te schimbi pentru ei nu merita pentru ca azi ai un prieten maine nu mai e ( asa cum sunt ei ) prietenii adevarati se cunosc! Daca vrei sa te integrezi si u poti prin a incepe sa fumezi-lucru pe care nu ar trebui sa il faci, sa te imbraci ca o pitipoanca si asta ar insemna sa iti schimbi personalitatea!
Parerea mea e ca:"nu te potrivesti in gasca lor".
Si te rog sa o iei ca pe un compliment.
Daca nu te accepta,tu fiind o fata buna.
Nu vad ce ai tu de castigat, de pe urma companiei lor.
Daca ei isi distrug viata fumand, sa nu incerce s-o distruga si pe a altcuiva.Gandeste-te la sanatatea ta.
"1.Ce sa fac sa ma integrez si sa fiu cat de cat luata in seama?"-raspunsul il ai deja;-Si acolo fetele mai "pitipoance" sunt "admise".
Fa-ti prieteni de la care ai ce invata, nu invers.Ar trebui sa fie bucurosi ca ii accepti tu.salut
Eu zic sa renunti la gasca.
Ca sa te integrezi poti doar sa te prefaci a fi altcineva si eu zic ca mai bine iti creezi tu o gasca a ta cu propriile reguli etc.
Dar sa stii ca nu esti mai "cool" daca esti intr-o gasca. Poti fi "cool" la locul tau si sa-ti vezi de viata.;] Bafta!