| georgi97 a întrebat:

vreau sa fac rost de niste bani.imi puteti da va rog cateva idei? cele mai bune idei vor primi o funda mare!

Răspuns Câştigător
| eusebiumunteanu a răspuns:

Sunt mai multe variante am sa le enumar: Jucatul la loto/bingo/pariuri (dar nu recomand, caci confera depedenta incurabila), un job de vara pe post de (chelnerita, promoter(cel mai usor), operator pc si cu siguranta cel mai bun job intr-o vara sa lucrezi intr-o fabrica de inghetata.) Poti cu siguranta sa iti iei un ziar local si sa cauti de munca si sa obtii un ban cinstit pentru nevoile tale. Succes la facut bani!
PS: Banii nu cresc in copaci si nici nu-i faci cu toporul, trebuie sa prestezi ceva in schimbul acelor bani, caci in tara noastra cel putin, banii nu pic din cer! )

6 răspunsuri:
| BrainLessWorld a răspuns:

Citeste nicku meu pls si o sa ai idee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te la cersit laughing

| remmus a răspuns:

Pai cati ani ai?

| mihaitza06 a răspuns:

Fa sex pe bani daca esti fata...o sa te imbogatesti...se cauta mai ales virgine de la 1000 de euro in sus depinde um arati

| Geo17 a răspuns:

Du-te si cauta un peshte care are fete la strada si ala o sa te ie sigur in gashca.Asa ca si iti faci si placerile(facand sex:oral, anal, vaginal etc.) si faci o gramada de bani. daca nu-ti convine du-te la munca!

| Danyel a răspuns:

Blogger...iti faci un blog si dupa aia de descurci tu.