O prostie, într-adevăr. Scopul grupărilor împotriva încălzirii globale şi a stării deplorabile în care se află mediul este de a ne atrage atenţia de la adevăratele probleme. Pământul a rezistat şi va mai rezista.
Nu sunt de acord cu tine. Ziua Pamantului nu e o prostie. Datorita Terrei, avem un loc unde sa traim.
Datorita lui Dumnezeu am unde sta.
Daca era sa fie ziua lui Dumnezeu as fi zis ca e ceva acolo dar a pamantului suna absurd.
Am zis, eu ca astazi este ziua lui Dumnezeu!?! Daca tu intelegi ce vrei... asta-i doar problema ta.
Da,pana la urma fiecare cu opinia lui.Dar eu personal, nu consider aceasta zi o prostie.
Pfff Da... este o prostie! Multumita!?
MultumiT!
Nu!
Gandeste la pamant ca la parinti tai, ca pana la urma pamantul ti-a dat sa manci, datorita pamantului existi, si tot datorita pamantului traiesti.
Ai inteles gresit, am zis daca era sa fie ziua lui ziceam ca e ceva normal doar si tu crezi in el.
Si sarbatorile sunt o prostie (vorbesc sincer), astea sunt doar fatade ca sa aive sclavii ce sarbatorii )))
Buna.Ziua Pamnatului nu este o prostie!
Daca nu ar fi Terra, nu am avea unde sa traim!
Succes la scoala!
Pa.
Sall! Eu, pur si simplu nu'i vad rostul! App... numai sunt la scoala de mult timp!