| ピンク a întrebat:

Sall! Va rog frumos sa imi dati exemple de job-uri de vara pentru niste copii de 12 ani. Nu vreau raspunsuri gen: "Nu va trebuie voua munca la varsta asta", sau "vedeti-va de treaba". Va rog sa ma ajutati! Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| MihaelaDart a răspuns:

Poti sa mergi la reprezentantele auto, ori telefonie mobila, ori alte magazine sa intrebi daca au fluturasi de impartit pentru a face publicitate si cat de platesc. Alte idei pentru varsta ta chiar nu mai stiu, sincer nu stiu daca te angajeaza cel de la terase. O vecina de-a mea, pe cand avea 16 ani s-a dus la o terasa pe malul marii si era tare mandra de castigul ei cat a lucrat pe timpul verii. Totul tine de conditia ta fizica, daca rezisti.

3 răspunsuri:
| Sleepwalker a răspuns:

Pai.cateva dintre prietenele mele sunt reprezentante avon si oriflame.Nu stiu sigur daca castigi bani insa stiu ca de multe ori iti da gratis cate un parfum, un gel de dus, rujuri etc. Trebuie sa imparti cataloage cunoscutilor si sa dai comanda pe site.Ma rog din cate stiu eu cam asa e dar mai multe informatii gasesti pe www.avoncosmetics.ro :)

| alinush_3461 a răspuns:

Varsta este putin cam frageda.Incearca pe litoral sigur gasesti la spalat vase sau ajutor bucatar.Impartit pliante.winkingbafta

| Kriisyi a răspuns:

Babysiter la prieteni de familie care au copiibig grin...sau sa plimbi caini... funda:X?