Daca vrei sa te joi acasa iti iei xox, daca vrei sa ai un telefon bun sa te joci la scoala sau oriunde te-ai duce si sa te joci cand nu ai ce face, iti iei iphone.
Iphone-ul nu e fita, iphone-ul a devenit deja un trend si cei care nu au asa ceva s-au nu i-si permit si le este ciuda de altii care au iphone tot incearca sa demonstreze ca nu i-si merita banii/ ca alte telefoane is mai bune (nu contest acest lucru)/ a te plictisesti de el repede si nu ai stiu eu ce le trece lor prin cap...
Eu am iphone 4 si la scoala cand ma plictisesc il scot din buzunar si nu am ce face, dar trebuie sa faci diferenta intre oamenii care i-si iau iphone doar ca sa dea frumos cand il scot din buzunar prin mall si cei care s-il iau pentru a-l folosi ca atare (net/jocuri/aplicatii/gps/etc).
Decizia i-ti apartine, vrei sa te joci acasa frumos pe televizor iti iei xbox, vrei sa te folosesti ca atare de telefon iti iei iphone/Samsung galaxy s/s2.
Iţi recomand nişte ore de limba română.
Am tastatura proasta de aia nu scrie unele litere.
Iti recomand tie sa taci din gura si sa te duci inapoi la pascut oile.
În primul rând : Nu tastatura e de vină, te bate şi limba română, săraca.În contextul pe care l'ai folosit "sau" se scrie legat.La fel şi "Îşi".Iar în al doilea rând, vezi-ţi de ale tale pentru că, eu nu am oi sau alte animale la care vei ajunge tu cu gramatica asta.
Eu mi-am vazut de treaba, dar vad ca tu nu ti-ai vazut si ai comentat aiurea la raspunsul meu.
Stai tu linistit ca eu la 18 ani am ajuns unde n-o sa ajungi tu vreodata.
Sunt sigur.Mult succes în continuare.
E mult mai distractiv sa ai un Xbox.De iphone te plictisesti repede, iar dupa aceea iti pare rau ca l'ai ales.Decizia iti apartine.