| dutulina a întrebat:

Sall!
Voi ce ati alege dintr-un Xbox 360 cu 250 de G sau un Iphone 3gs? Eu nu sunt hotarat.
FUNDA

Răspuns Câştigător
| Cornelcmn8 a răspuns:

Daca vrei sa te joi acasa iti iei xox, daca vrei sa ai un telefon bun sa te joci la scoala sau oriunde te-ai duce si sa te joci cand nu ai ce face, iti iei iphone.
Iphone-ul nu e fita, iphone-ul a devenit deja un trend si cei care nu au asa ceva s-au nu i-si permit si le este ciuda de altii care au iphone tot incearca sa demonstreze ca nu i-si merita banii/ ca alte telefoane is mai bune (nu contest acest lucru)/ a te plictisesti de el repede si nu ai stiu eu ce le trece lor prin cap...
Eu am iphone 4 si la scoala cand ma plictisesc il scot din buzunar si nu am ce face, dar trebuie sa faci diferenta intre oamenii care i-si iau iphone doar ca sa dea frumos cand il scot din buzunar prin mall si cei care s-il iau pentru a-l folosi ca atare (net/jocuri/aplicatii/gps/etc).
Decizia i-ti apartine, vrei sa te joci acasa frumos pe televizor iti iei xbox, vrei sa te folosesti ca atare de telefon iti iei iphone/Samsung galaxy s/s2.

| BaiatulDePeTPU a răspuns (pentru Cornelcmn8):

Iţi recomand nişte ore de limba română.

| Cornelcmn8 a răspuns (pentru BaiatulDePeTPU):

Am tastatura proasta de aia nu scrie unele litere.
Iti recomand tie sa taci din gura si sa te duci inapoi la pascut oile.

În primul rând : Nu tastatura e de vină, te bate şi limba română, săraca.În contextul pe care l'ai folosit "sau" se scrie legat.La fel şi "Îşi".Iar în al doilea rând, vezi-ţi de ale tale pentru că, eu nu am oi sau alte animale la care vei ajunge tu cu gramatica asta.

| Cornelcmn8 a răspuns (pentru BaiatulDePeTPU):

Eu mi-am vazut de treaba, dar vad ca tu nu ti-ai vazut si ai comentat aiurea la raspunsul meu.
Stai tu linistit ca eu la 18 ani am ajuns unde n-o sa ajungi tu vreodata.

Sunt sigur.Mult succes în continuare.

13 răspunsuri:
| BaiatulDePeTPU a răspuns:

E mult mai distractiv sa ai un Xbox.De iphone te plictisesti repede, iar dupa aceea iti pare rau ca l'ai ales.Decizia iti apartine.

| Goguletzu a răspuns:

Xbox clar, iphone fita degeabahappy

| Goguletzu a răspuns:

As alege xbox clar, iphone fita degeabahappy

Răspuns utilizator avertizat
| KodrutZ a răspuns:

Xbox-ul, fara indoiala.

| valyNo1 a răspuns:

Xbox

| AdRiaN20 a răspuns:

Eu as alege iPhone 3gs

| d51680 a răspuns: