Chiar nu ştiu ce să mai cred.Ei iau bani mulţi dacă spun chestia asta şi dacă n-a venit sfârşitul găsesc ca scuză că au calculat greşit şi pun altă dată a acestui sfârşit.Deci,nu te lua după ei că nu ştie nimeni.
Ee credem ) asteapta si ai sa vezi nu te mai gandii la toate prostiile, traieste-ti viata ca doar una ai.
Sincer dupa cate au spus toti care s`au trezit sa spuna cand vine sfarsitu lumii ar fi trebuit sa murim de 3 ori pana acum). Eu NU cred. Sfarsitu lumii va veni cand Dumnezeu va vrea si va crede ca trebuie, asa ca stai linistita si vezi-ti de viata
Da deacum nu mai stiu ce sa cred dar ete corect ei fac bani buni pentru aceasta chestie dar ciar dar se va intimpla ceva asta este precis
Doar DUMNEZEU stie cand va veni ''sfarsitul lumii''si nu r trebui sa credeti tot ce auziti la tv, citit si voi o carte!
Asteptam si vom vedea. Cand hotaraste Dumnezeu ca vine sfarsitu lumii atunci va veni.
S`a mai zis asa de vreo 2 ori si nu a venit sfarsitul lumii.Sa vezi ca va trece si 2012 21 dec si tot la fel va fi.Pff
Lovepoison întreabă:
laryssa93 întreabă:
Andrei1027 întreabă: