Buna. Eu am scapat de acnee vulgara cu Zineryt. Cred ca e cel mai bun tratament antiacneic, la ora actuala. Costa in jur de 30 de lei si se gaseste la farmacie. Sunt 2 tuburi, unul cu praf si unul cu lichid; va trebui sa le amesteci. Zineryt-ul il aplici de 2 ori pe zi. Iti va usca putin pielea, tocmai fiindca cosurile sunt cauzate de excesul de sebum; poti folosi o crema hidratanta, precum Vichy Aqualia thermal.
Succes.
Bună.
Dacă ești în perioada pubertății sau înainte de venirea menstrei nu prea ai marea cu sare ce să faci!
Poți utiliza un tonic antiseptic și tinctură de propolis care usucă și previne apariția altor coșuri. Înainte de culcare spală tenul cu un săpun antibacterian și apoi aplici 1-2 picături de ulei de migdale dulci care ajută la prevenire dar și hidratarea optimă a pielii!
Pa, pa.
Skynoren este in farmacii e crema...si zineryt e bun dar nu pe timp de vara caci contine alcool si in prezenta razelor de soare dauneaza eu am patit-o cu zineryt vara trecuta
Nu le stoarce le faci de 7 ori mai mari si mai rosii! Eu folosesc o crema de la gerovital plant pentru cosuri si e foarte buna. Era cam 20 lei mie mi-au trecut in 2 zile ATENTIE! Scrie strat de 2-3 mm!