| dsafgdsag a întrebat:

Sallut TPU! Cum pot face bani daca am doar 13 ani? Ca vreau sa astrang bani pentru un telefon? PLZZ, FUNDA!

11 răspunsuri:
| Trolli a răspuns:

La 13 ani nimeni nu te va angaja. Fa diverse lucruri prin casa pentru parinti. ajuta-i mai mult ca de obicei (cum poti tu), economiseste fiecare ban de buzunar, apoi roaga-i pe parinti sa te ajute. Ca un imprumut (nu mai ceri nimic pana la Craciun, de exemplu). Succes.

| Copac13 a răspuns:

Ajutati parinti la treaba si o sa iti dea bani sau poti folosi bani din alocatie ca pana la urma cine tear angaja la 13 ani

| Carmen100 a răspuns:

E dregut ce vrei tu sa faci, dar esti prea mic si nu cred ca te primeste nimeni. Poate daca ai bunici darniciwinking

| lBroken69 a răspuns:

Ceri la parinti, bunici imprumut, le poti cere alocatia:
-sa imparti pliante
-sa fii vanzator la aparate de inghetata
-babysitter
-ajuta-ti parinti, vecinii poate primesti si bani.

| Cruck a răspuns:

Alocatia,bursa,treburi casnice,

| AlexBossgoru a răspuns:

La 13 ani nu prea ai cum dar ai putea incerca sa iti cauti un job de vara, chelner, nu stiu daca te-ar accepta.

| SharPy a răspuns (pentru AlexBossgoru):

Chelner?! laughingAre 13 ani omule...

| AlexBossgoru a răspuns (pentru SharPy):

Ma enervati, oamenii acestia care nu dau nici un raspuns ca sa ajute ci doar ca sa comnteze!

| SharPy a răspuns (pentru AlexBossgoru):

Daca dai un raspuns macar sa fie bunwinking

| WolfBlack a răspuns:

In timpul vacantei poti:
-sa te angajezi ca vanzator la un aparat din ala de inghetata de pe strada
-babysitter
-sa faci diverse treburi casnice in urma carora parintii tai iti vor da bani
-sa imparti pliante la lume pe strada
-sa pui in cutiile postale pliante
-daca esti pasionat si stii informatica, poti fi administrator de siteuri(trebuie sa stii foarte mult limbaj HTML)
-sa-ti vinzi pe internet lucrurile care nu iti mai trebuiesc
-sau, alocatia, care este cea mai simpla modalitate pentru a castiga bani, pentru ca nu trebuie sa faci nimic pentru ea.
Sper ca sfaturile mele te`au ajutat.