anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sallz all! Defensiv sau ofensiv? Care este stilul vostru? Nu ma refer doar la sport, bataie, jocuri video, etc ci cam la tot ce tine de aceste `genuri`!
Dar, ganditi-va si la `risc` care exista in amandoua!

5 răspunsuri:
| Wehrmacht a răspuns:

Eu sunt adeptul terorii.O defensiva puternica urmata de o ofensiva pe masura.Bat in retragere pana ies din vizorul inamicului.Il las sa creada ca a castigat.Reapar fara ca el sa stie.Sunt in avantaj deja. Ultimul pas este ofensiva.Nu il atac direct.Il sperii. Dupa aia il las sa vada cine a fost fara sa ma expun prea tare. Dupa ce am facut asta il atac direct pe el.
Asta nu o sa fie ca o bataie cu pumni si picioare unde sunt dovezi ca ai participat.Nu este bine sa atragi privirile asupra ta. Daca mai ai probleme cu cineva care stie ce a patit cealalta persoana este de ajuns sa ajungi la partea cu speriatul si o sa aiba un impact mai puternic decat data trecuta dupa ce vede ca esti inamicul lui.

Riscul este ca imi place sa intrec limita si daca calc stramb pic urat rau.

Asta este parerea mea.Nu va indemn sa faceti la fel.Ne-ai cerut sa iti spunem ce preferam si asta am facut.

| stefan573 a răspuns:

Ofensiv mereu.

| Cipri99 a răspuns:

Defensiv nu am treaba cu nimeni dar riscul este ca lumea te considera asa zis fatalau sau fricos si chestii din astea femeie etc.

| deniku202 a răspuns:

In jocuri (cel mai mult Minecraft) eu cand stiu ca sunt inarmat bine sunt ofensiv dar cateodata si defensiv.

| BoromiN a răspuns:

Defensiv