Banii castigati la freerolluri pot fi retrasi si sunt bani reali. Totusi majoritatea siteurilor iti vor cere sa faci intai o depunere minima ( minimul este 10$) daca nu ai mai depus niciodata ( aceasta metoda este folosita pentru. a verifica daca ai mai multe conturi la aceeasi camera, lucru interzis de TOS).
http://rakebackace.ro/articole/cum_sa_alegi_turneu_poker_gratis.html
Salut. Cele mai multe site-uri de poker sau mai bine zis, cele mai cunoscute, iti cer un depozit inainte de a putea retrage banii de pe cont, pe card.
Un turneu freeroll este in mod in care iti poti incepe o cariera in poker fara sa bagi bani de la tine din buzunar. Daca vei reusi sa termini pe primul loc la un turne freeroll (ceea ce este destul de greu) vei incasa uimitoarea suma de 10-15 $. Poti retrage acestia bani atunci cand ajungi la o limita de retragere (fiecare camera de poker online are cate o limita de retragere. full tilt poker de exemplu are 50$ limita de retragere).
Cu alte cuvinte poti fie sa castigi vreo 3-4 freeroll-uri sau sa castigi unul si sa incepi sa joci la mesele pe bani reali cu banii castigati.
Iti recomand ca un site de documentare pentru poker urmatorul website : Poker Online. L -am vizitat si eu de curand si am vazut o serie de lucruri interesante printre care : strategii de poker, cursuri de poker si foarte multe lucruri interesante.
ASculta-ma pe mine Bwin e cel mai rau poker, Am jucat la 2 freerolluri de 1000$ si am cistigat la fiecare freeroll cate un bilet de $1, 20 Si inca pana in ziua de astazi nu le-am primit
P.S : Freerollurile le-am jucat cu vreo 1luna 2 in urma!