| florynnaa a întrebat:

Sallz. daca cineva cade in apa, si cred ca a inghitit mormoloci,rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorce se intampla cu el? ii cresc broaste in burtarolling on the floor?

11 răspunsuri:
| Cretaker a răspuns:

Foarte amuzant

*aplauda*

te rog, continua.

| evoke a răspuns:

Omg. =]] Normal ca nu. :]] Acidul gastric, si aerul ii vor omori. :]
Eu cand eram mica si mancam pepene rosu... bunica mea imi spunea sa nu inghit samburii ca o sa-mi creasca un pepene in burtica. laughing

| ELD a răspuns:

Suntem la trivia/amuzante?[oh nu, nu suntem]... deci nu, nu are cum sa-i creasca broaste in burta!laughing pai in loc sa vorbeasca ar face...: oaaaak, oaaak oaklaughing

| rosto a răspuns:

Nu ii creste nicio broasca in burta

| Serendipity17 a răspuns:

rolling on the floor mersi ma-i facut sa rad rolling on the floor nu, doar in burta nu e oxigen. Asa ca, nu nu ii cresc broaste in burta laughing

| andreutz99 a răspuns:

Nu, este imposibil sa ii creasca mormoloci in burta. Ii va digera sucul gastric.

| alinsov a răspuns:

Nu.acidul gastric ii omoara

| Catalinna a răspuns:

Doamne...cum sa-i creasca... logik ca nu

| st3f a răspuns:

N-are nimic, acizii din stomac o sa ii digere

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, Da o sa îi creasca o broasca în burta, care se va hranii cu tot ce manânca persoana respectiva, iar dupa un anumit timp din lipsa hranei va murii, iar broasca va triumfa si va iesi din cadavru ca o învingatoare, si va spune tuturor. Sunt o Supravietuitoare...
The End... Acum florynnaa este timpul culcare, la cei 6 ani ai tai este timpul sa dormi, nu sa intri pe TPU si sa pui întrebari aiurea.

| →Đąy☺ǻnną← a răspuns:

Nu cred. rolling on the floor ti s-a intamplat tie cumva? straight face