Poi daca nici lor nu le mere inseamna ca detinaturul Svului a avut o problema la net sau poate a schimbat ipul-...-.-.-depinde pot fi foarte multe motive dar daca le zice la mai multi asa inseamna ca e de la el voi nu aveti cei face depinde iar adminul oricum stie orice despre cont...asa ca.
Puteti sa imi ziceti si mie cat de repede posibil dupa ce sit mai merge luat talisman of planets? dar nu dupa www.talismanofplanets.com...mie nu-mi merge sa iau de acolo.pls astept un rasp cat de repede puteti.multumesc
Sall si eu am jucat talisman of war, dar nici la mine nu mai mergea din cauza ca a aparut alt talisman si anume talisman of blood dar nici asta nu am mers pera mult ca a aparut altu si anume talisman of mira asta inca mai merge dar e nasp si a mai aparut din nou alt talisman si anume talisman online brasil dar nici asta nu a mers prea mult ca a aparut altul si anupe talisman latino care inca mai merge dar nu se stie cat.
Stiu eu foarte clar!
Servarul este inchis de catre [GM]HelloLinda cu un program de tot rahatul!
Acel program iti este activ in comp non stop! cu sa va explic poti sa scapi de el numa daca formatezi pc!
Dar si daca l-ai formatat scapi doar de program si nu te mai bazaie tota ziua dar sv nu se mai poate deschide doar daca schimbi netul!
Na asta a fost problema ta si cred ca sv tau se va deschide pe la anul!
Sall si cu placere!
Http://talismanonline.servegame.com/ luati ma frate e Talisman of War Si sunt Mod pe El :) [MOD]wAve numele meu e super smecher acum :) Bafta
Esti de belea cum sa platesti ma?
Yurisa întreabă: