| MBG a întrebat:

Sallz, eu am jucat Talisman Online, dar acum joc private serverul numit Talisman Of War, am facut lvl 50, iar cand am vrut sa intru nu mai mergea, scria Incorect IP adress si mi-am facut chiar si un cont nou ca ma gandeam ca ma banat dar nici macar prietenilor mei nu le merge.
Stie cineva de ce nu merge?, daca da va rog spuneti-mi si mie. Dau Fundita la care imi da motivul pentru care nu mai merge si ce trebuie sa fac sa mearga.
Multumesc

Răspuns Câştigător
| Mihai_1499 a răspuns:

Poi daca nici lor nu le mere inseamna ca detinaturul Svului a avut o problema la net sau poate a schimbat ipul-...-.-.-depinde pot fi foarte multe motive dar daca le zice la mai multi asa inseamna ca e de la el voi nu aveti cei face depinde iar adminul oricum stie orice despre cont...asa ca.

42 răspunsuri:
| JasonVoorheesTavi12 a răspuns:

Talisman yakuza e super 1tp tot si +10 merge Gratuit!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Downloadeaza iar jokult de pe site pentru ca la inchis

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai a fost inchis de cei de la antipiraterie laughing
era un joc ilegal...incearca sa joci talisman of blood vei fi uimitlaughing...bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt sigure serverele astea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asteapta pana maine ca nici mie nu-mi merge poate e de la ei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum merge Talisman of War. Si chiar daca nu merge ca se mai intampla poti sa iei si alt talisman ca mai exista

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uitati aici: talisman online: talisman of war: talisman of blood. talisman of mira. talisman latino. talisman of planets... cel mai fai e talisman of blood si talisman of planets.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Man gm ii plecata intr-o vacanta dexter si o inchis jocu de aia nu merge

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A sters GM talisman of war ca a iesit talisman of blood cool 1 TP tot

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Puteti sa imi ziceti si mie cat de repede posibil dupa ce sit mai merge luat talisman of planets? dar nu dupa www.talismanofplanets.com...mie nu-mi merge sa iau de acolo.pls astept un rasp cat de repede puteti.multumesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sall si eu am jucat talisman of war, dar nici la mine nu mai mergea din cauza ca a aparut alt talisman si anume talisman of blood dar nici asta nu am mers pera mult ca a aparut altu si anume talisman of mira asta inca mai merge dar e nasp si a mai aparut din nou alt talisman si anume talisman online brasil dar nici asta nu a mers prea mult ca a aparut altul si anupe talisman latino care inca mai merge dar nu se stie cat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Talisman of war s-a inchis. nu mai merge. incearca talisman latino. cel mai bun la momentul asta. si talisman of blood s-a inchis big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bah...TOW e inchis.nu mai au bani sal intretina wtf.no sa mai mearga sunt niste gunoaie cei care or donat nor mai vazut bani inapoi or luat bani si or plecatwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Joak talisman of blood da vezi ca acu e off ca e owneru in vacanta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bine intra pe mes meu si-o sa-ti spun ok rujoiionut exact asa ok

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie la Mira#22#6 reinstaleazal proate mergebig grin...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu eu dc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu eu foarte clar!
Servarul este inchis de catre [GM]HelloLinda cu un program de tot rahatul!
Acel program iti este activ in comp non stop! cu sa va explic poti sa scapi de el numa daca formatezi pc!
Dar si daca l-ai formatat scapi doar de program si nu te mai bazaie tota ziua dar sv nu se mai poate deschide doar daca schimbi netul!
Na asta a fost problema ta si cred ca sv tau se va deschide pe la anul!
Sall si cu placere!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Waa dc nu citesti pe forum la tof? zice ca gm e plecat in vacanta si de aia. inseamna ca serveru nu e deschis -.-''

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti merge prost netu... si daca nai uitat semnul asta : #22

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Man nu merge ca(valabil pentru toata lumea)GM (din cate am auzit) a avut jocul ilegal si lau inchis pentru ca era riscul sa ii prinda si putea primi amenda usturatoare sau mai rau INCHISOAREA

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Serveer e inchis happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://talismanonline.servegame.com/ luati ma frate e Talisman of War Si sunt Mod pe El :) [MOD]wAve numele meu e super smecher acum :) Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca a scos GM-u servarul si de aia nu mai merge

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Serverele private sunt ilegale...si dupa un timp se desfinteaza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cauza ca s-a inchis servaru

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fraiere