| MBG a întrebat:

Sallz, eu am jucat Talisman Online, dar acum joc private serverul numit Talisman Of War, am facut lvl 50, iar cand am vrut sa intru nu mai mergea, scria Incorect IP adress si mi-am facut chiar si un cont nou ca ma gandeam ca ma banat dar nici macar prietenilor mei nu le merge.
Stie cineva de ce nu merge?, daca da va rog spuneti-mi si mie. Dau Fundita la care imi da motivul pentru care nu mai merge si ce trebuie sa fac sa mearga.
Multumesc

Răspuns Câştigător
| Mihai_1499 a răspuns:

Poi daca nici lor nu le mere inseamna ca detinaturul Svului a avut o problema la net sau poate a schimbat ipul-...-.-.-depinde pot fi foarte multe motive dar daca le zice la mai multi asa inseamna ca e de la el voi nu aveti cei face depinde iar adminul oricum stie orice despre cont...asa ca.

42 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

nu mai marge ca o fost banat jocu

| Gabi490 a răspuns:

Sall, nici mie nu-mi mai merge dar vroiam sa-ti spun ca acest server s-ar putea sa fie banat nu stiu de ce dar vreau si eu sa joc din nou

| Gabi490 a răspuns:

SAll am gasit raspunsul, nu mai merge deoarece era totul doar o incercare de joc sa vada cati oameni il vor juca de aceea serverele se numeau test.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este Bug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inseamna ca e oprit sv-ru

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu stiu de ce nu-ti merge

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simplu nu merge pentru ca s-a stricat serverul! Asa se intampla cu privatele daca joaca vrea multi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu merge findca lo oprit juaca talisman of yakuza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am avut si eu talisman of war dar mi-am reinstalat windows-ul si nu mai stiu site-ul mil ziceti va rog.

| shorty_3789 a răspuns:

Cine stie cum imi pot face cont la talisman yakuza? ma gasiti pe c1_c0@Yahoo.com

| NoExisT a răspuns:

Serverul a fost inchis! de asta nu va merge

| NoExisT a răspuns (pentru anonim_4396):

Esti de belea cum sa platesti ma?laughing