| alecsyo a întrebat:

Salu Doresc sa fac si eu un site Pe care sa vand produse.Nu stiu html limbaje din astea credeti ca am fro sansa? Ce platforma credeti ca ma poate ajuta? Nu vreau sa fie magazin online ca as putea face in wordpress, vreau sa pun Categorile pe prima pagina sau ceva genu in dreptu la fiecare categorie o poza cu produsu respectiv poze detalii la produse ceva genu.
Scuzati categoria dar nu am stiut unde sa pun exacthappy

Răspuns Câştigător
| monstrulet a răspuns:

Deci doar sa fie magazin. Si pentru a cumpara trebuie sa suni la un numar sau ceva de genul banuiesc?
Pai poti face siteul cu Dreamweaver sau chiar cu Microsoft Word... sunt pe net tutoriale daca cauti... si poti invata html pe masura ce creezi siteul(iti genereaza el singur codu html, tu vezi doar pagina finala(cel mai bine in Dreamweaver vezi asta))

5 răspunsuri:
| SamSon a răspuns:

Daca vrei site-uri iti poti face dar ar trebui hosting sau eventual poti posta anunturi pe okazii

| monstrulet a răspuns:

Daca vrei sa faci sa cumperi online, cu cos de cumparaturi, adauga in cos, etc. o sa ai nevoie de mai mult decat html. O sa iti trebuiasca minim php. Ca sa arate ca un site normal ar trebui si javascript.

| alecsyo explică (pentru monstrulet):

Poi tocmai asta e nu stiu as avea nevoie de ajutor si nu vreau un magazin online Doar unu pe care sa pun vanzari... fara add to cart!

| monstrulet a răspuns (pentru alecsyo):

Deci doar sa fie magazin. Si pentru a cumpara trebuie sa suni la un numar sau ceva de genul banuiesc?
Pai poti face siteul cu Dreamweaver sau chiar cu Microsoft Word... sunt pe net tutoriale daca cauti... si poti invata html pe masura ce creezi siteul(iti genereaza el singur codu html, tu vezi doar pagina finala(cel mai bine in Dreamweaver vezi asta))

| dulceatalui a răspuns:

Ce zici de blogspot.com uite un exemplu de cum ar iesi :P http://joanna-ioana. blogspot.com/

| alecsyo explică:

SamSon@ Doresc propiu site, Hosting pot cumpara dar mai intai am nevoie de un site cum am zis...happy
dulceatalui@ stiu de blogspot insa nu e cea ce vreau happy
Va multumesc pentru raspunsuri...mai doreste cineva sa ma ajute?