| BeLyNdA a întrebat:

Salu TPU! Deci am nevoie de un sfat... suplimentar nu manac seara dupa 6 in fiecare zi merg pe jos 30 de minute, fac si mai multe exercitii acasa(de pe youtube)mai fac si pe bicicleta(in casa) 60 de min si toate acestea le fac intr-o zi(acum am inceput). Mananc putine dulciuri dupa-amiaza de gust, dar nu mult si micul dejun pentru mine este un pahar de lapte(nu am timp de mai mult). Intrebarea mea este:cea ce fac si mananc este bine pentru a slabi un kg. pe saptamana? Ce mai trebuie sa fac pentru a slabi un kg pe saptamana? FUndA!

Răspuns Câştigător
| broxi a răspuns:

Sa vedem.

Deci eu urmez un program cat de cat strict, si functioneaza daca nu ma abat de la el. Poate merge si la tine. Uite asahappy

La micul dejun iti recomand sa mananci ceva, cum ar fi 2 oua fierte cu rosii si branza feta sau telemea. Paharul ala de lapte nici nu iti tine de foame si nici nu te ajuta la ceva.

Si de aici mananci din 3 in 3 ore. Eu iau micul dejun la 7.
Deci la scoala la 10 mananc un mar si dupa care un baton (iti recomand Fibrobar, e facut pentru asa ceva) si dupa care bei multa apa si iti va tine de foame cateva ore bune.

La 1 mananc un mar si daca mi-e foame si niste biscuiti.

La 4 poti manca ceva mai satios. Uite niste exemple:
-ton (la conserva, poti sa-l faci cu lamaie) si paine sa biscuiti.
-pui (facut pe sec, fara ulei) cu orez.
-mazare, brocoli, fasole, orice leguma gatita si daca vrei o poti combina cu niste carne de pui si eventual putina paine.

La 7 poti manca un mar, un fruct de orice fel, sau un iaurt simplu.

Si niste sfaturi:
-fa-ti apa plata cu lamaie si bea zilnic, ajuta mult
-inainte de fiecare masa mananca un mar! ajuta chiar foarte mult!
-poti sa prajesti painea la mese.
-fara dulciuri! cand ai pofta de ceva dulce, mananca un mar si iti trece! happy

Exercitii poti face, dar cura asta te ajuta sa slabesti si fara ele.

Sper ca te-am ajutat happy

5 răspunsuri:
| IonutMihay a răspuns:

Mananca bine la micul dejun, niste exercitii care le faci deja, fara dulciuri si ai grija la calorii(nu depasii 1400):p si vei slabi..eu mai stiu o dieta cu apa ..mananci fara probleme dar cand ti`e foame inainte cu 20min bei un pahar de apa sa vezi daca iti e "foame"de apa sau de mancare... dimineata cand te trezesti bea 2 pahare de apa cat de rece poti iar apoi micul de jun..nu uita de mesele regulate...SucceS:

| Nefe_Alexander_1981 a răspuns:

Incearca sa mananci doar doua felii de paine pe zi eu am slabit unul la doua saptamani. Unul pe saptamana nu prea ai cum sa reusesti. Si facand sport nu slabesti ci transformi kg de grasime in kg de muschi. happy

| adriangabor92 a răspuns:

Da

| SupradozaDeViseXD a răspuns:

Nu cred ca noi suntem in masura pentru ati da un sfat de genu. Depinde de fiecare organism. Daca la cineva a functionat o anumita metoda nu inseamna ca va functiona si la tine.
Si ca sa stii, nu trebuie sa mananci deloc dulciuri, si alte alimente cu multe calorii.
Trebuie sa ti si un regim alimentar. Dar prin regim alimentar nu inseamna ca trebuie sa stai nemancata, ci ca trebuie sa mananci anumite lucruri care sa nu iti dauneze la silueta.
Andreea Raicu de exemplu e obsedata de ceea ce mananca, mi se pare ca a scris si o carte.

http://www.andreearaicu.ro/......-montignac

Sper ca te-am ajutat.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu te mai înfometa, îți pui sănătatea în pericol.
Nu există "nu am timp să mănânc", ci trebuie să-ți programezi mesele în funcție de activitățile zilnice pe care le ai, ideal este să păstrezi aceleași ore de servit.
Învață să mănânci.
http://calorii.oneden.com/, alege alimentele sărace caloric dar care să asigure minimul de nutrienți pentru buna funcționare a organismului.
Ai grijă de tine!
Pa, pa.