Aprind ceva, îl privesc cum arde și ascult metal sau epic, deoarece te simți epic când ceva arde în întuneric, fiind singura lumină.
Uita-te la un film de comedie. Sigur iti va schimba starea! Sau asculta muzica, incepe sa canti chiar daca nu ai voce pentru ca vei incepe sa razi de tine si va fi amuzant pune manele si danseaza (cu toate ca nu-ti plac, sau poate iti plac) Fa chestii amuzante, fa mancare bla bla funda?
Gatesc, citesc, cos, aranjez, ma gandesc, privesc pe geam si de cele mai multe ori numar saptamanile pana la sfarsitul anului scolar.
Salut.
Pai sunt foarte rare cazurile cand ma plictisesc. Dar cand se intimpla ca ma mai plictisesc ma uit la niste filme bune (apropo de filme iata aici cateva)
http://www.cinemagia.ro/filme-2013/,
ma joc cu motanul meu, privesc la televizor, citesc ceva, ies la plimbare cu cainele, pregatesc ceva mancare...
Bye. Viata nu e pentru a te plictisi ci pentru a te bucura de ea.
Mă uit la filme. mă uit la clipuri pe YouTube, răspund la întrebări pe TPU, stau pe Facebook, citesc câte o carte, gătesc ceva, calc haine, îmi fac curat în cameră, încerc să fac niște accesorii personalizate, scriu un blog, ies la plimvare, fac poze etc.
Ies in oras cu prieteni sau la cumparaturi dar daca e urat butonez televizorul
nameuser întreabă: