| mailife a întrebat:

Salut,acum 2 zile am iesit la plimbare prin cartier si m-am intalnit cu niste prieteni in statie de autobuz..Printre iei era si unul care nu ma suporta si eu la fel...il cunosc demult si mereu am avut relatii reci cu el, in fine ma provocat sa ma bat si i-am zis ca nu vreau sa ma bat si el a insistat si in cele din urma am mers pe stadion si acolo iar a zis sa ma bat cu el si eu am refuzat.Si am si recunoscut ca e mai bun ca mine la bataie doar ca sa evit conflictul. acum crede ca mie frica.Eu am 1.83 el 1.74-1.73 el are ceva muschi pe el dar eu sunt mai rezistent decat si cred ca si mai puternic.
Ce sa fac daca data viitoare se ia de mine? El a fost implicat implicat in vreo 2 batai din care a iesit victorios.iar eu mam batut o data in a 5a si inca o data in a 7 a.Acum sunt a 9a.
Deci ce ar trebui sa fac daca se mai ia de mine? Sa ma bat cu el?

Răspuns Câştigător
| coztel5437 a răspuns:

Dai in mufa sa se invete minte!

9 răspunsuri:
| FabianelSHAF a răspuns:

Ii spui ca suni la politie.

Răspuns utilizator avertizat
| Cicy10 a răspuns:

Pai eu as proceda astfel... Iasi spune sa ma lase in pace... Ca nu are rost sa ne batemhappy

| Shawos a răspuns:

Salut,eu zic sa eviti conflictul cu el nu ca el ar fi mai puternic ca tine doar ca nu te pune la mintea prostilor,toti se cred mari,, smecherii,, dar nu este asa si ei au probleme. Faptul ca vei refuza te face diferit de ei, daca vrei să fi ca ei,, prostii,, atunci nu te opreste nimenii sa te bati cu ei, dar daca vrei sa fi linistit lasa-i sa vorbeasca singurii nu ii baga in seama.Dar daca vezi ca tot nu se linistesc atuncii ar trebui sa te batii cu el intai fa un skandenberg cu el sa vezi daca are mai multa forta ca tine si daca il pui o sa bagi frica in el daca te pune iti mai iei si tu niste prietenii si te duci la el in cazul in care nu se opreste sa te provoace.Bafta si sper ca te-am ajutat. Funda?

| Cicy10 a răspuns:

Pai eu as proceda astfel... Iasi spune sa ma lase in pace... Ca nu are rost sa ne batem din nimic!

Răspuns utilizator avertizat
| andree21a a răspuns (pentru mailife):

Fata.vroia sa zica sa ii dai in fata laughing

| Cicy10 a răspuns (pentru mailife):

Fata

| Cosmin86 a răspuns (pentru Shawos):

Daca il pui la skandenberg NU inseamna ca esti mai puternic.

Poti sa-l pui doar din incheietura, daca ii sucesti incheietura ( eventual ii mai lovesti si degetele ), ii cade bratu rapid.