Pasii ii puteai auzi din vecini, uneori se creeaza iluzia ca sunetele se aud din casa de la tine.Si mie mi s-a intamplat sa aud o farfurie sparta in bucatarie cand eram singura si pe cineva care deschide usa de la baie, m-am baricadat in balcon si mai ca imi venea sa sar.Dar apoi s-a dovedit a fi vecinul de jos, care mi-a recunoscut ca a spart o farfurie tocmai.La mine in apartament sunetele se aud tare ciudat.
Ooo scuze dar nu cred ca exista nicio iluzie sa se auda pasii de la vecini, care au si ei casele lor, la vreo 50-100 de metri mai departe, chiar nu stiam ca daca ei merg pe hol in casa lor se aude la mine! multumesc pentru ca mi-ai spus!
Mai eu una te cred uni zic ca ei nu cred in fantome si asta e fiecare cu parerea lui eu una sincer nu am patit nimic de genu si nici nu vreau sa patesc dar am prieteni care chiar au patit lucruri de genu acest si ei chiar cred in etenitati( fantome) fiecare are dreptu la opinia lui cine stie, poate era o stea cazatoare poate ai tu ceva aparte de ti se intampla toate astea tie. Bafta incontinuare.
ma mut eu cu tine .
Poate facem o emisiune si scoatem bani .Eu sunt sigura ca lumina pe care ai vazut-o este o stea cazatoare unele cad cu o viteza mai mica iar unele cu o viteza mai mare.
Eu te cred! Si eu dese ori noaptea ma uit la cer si vad diferite corpuri care ma sperie Ma tot gandesc. Oare o fi un meteorit sau OZN?:p Sunt la fel ca tine nu imi pasa cat de ciudata par, dar conteaza ca stiu ca este adevarat!:X Multa multaa bafta
Imi pare rau despre parintii tai.
Eu nu cred ca esti nebun , pasii puteai fi provocati de altceva sau era imaginatia ta sau....Brrrrr Spiritele
Acum, OZN-ul = putea di orice, un avion mai performant, o stea cazatoate dar... avea o lumina.
Mai sti orice se poate intampla in Romania.
Si acum ceva ca sa razi.
Un prieten mi-a spus ca am trimis un mesaj cate alte galaxii pentru extraterestri si ca o sa ajunca in 50/100 ani sau geva de genu, dar alt prieten care era langa noi :
-Mda, ce prostie, am trimis mesaju' si peste 50 ani vin aia si ne omoara .
Funda daca ti-am fost de ajutor.
anonim_4396 întreabă: