Poy poti sa le faci masaj parintilor tai De ex... 2 lei 5 min :]]] dar sa nu exagerezi cu pretsul ca altfel parintii nu o sa accepte sa iti dea bani, stiu din proprie exp :]]. Poti sa plimbi cainii vecinilor Poti sa iti deschizi cu prietenele un stand in care sa vinzi limonada Sau orice gasesti de vanzare:]]. Si desigur, sa strangi bani de la sarbatori. Sper ca ti; am fost de ajutor... si eu sunt in aceeasi situatie, vreau sa imi cumpar telefon si nu am bani :p sh mai vreau placa de par, haine, cosmetice si nu am decat vreo 200 lei :[[
Am incercat partea aceea cu masajul Si chiar am primit banii
Eu cred ca daca parintii tai o sa te vada ca iti doresti cu adevarat asta si ca preferi sa-ti pui banii de suc la pusculita, intr-o luna doua o sa-ti cumpere ei!
Am citit mesajul denyth si ideea cu limonada nu e rea.dar nu stiu daca e legal si este imediat toamna si nu se mai cumpara limonada si m-am gandit daca sa vand ciocolata calda dar nu-s tiu daca e o idee buna.imi puteti spune daca e o idee buna?
Ceri parintilor de un suc o ciocolata. stiu eu. parintilor sau bunicilor daca te intelegi bine cu ei... si asa incet incet strangi. altfel e cam greu sa strangi la varsta ta. daca aveai 18 cautai ceva de lucru
Sunt in aceeasi faza ca tine. Imi trebuie banii de telefon. Si am o solutie. Vindeti lucrurile vechi. Sau fale manichiura, pedichiura matusilor tale..prietenele tale. verisoarele tale. Adica am incercat si mi-a mers
bunjy întreabă: