| vintageheart a întrebat:

Saluthappy
Am 13 ani si imi place sa citesc carti, dar nu lecturile copilariei ci genul SF. Ce carti imi recomandati(nu jules verne)?

Si inca cevatongueanza de paianjen de Cella Serghi o pot citi la varsta asta? Din cate am citit despre ea, nu prea e de copii...

9 răspunsuri:
Shin
| Shin a răspuns:

@matraguna1, nu toate cartile au fost scrise de Frank Herbert. Doar "Dune" si urmatoarele 5 au fost scrise de el. "Dune 7" a fost scris de Brian Herbert si Kevin Anderson pe baza a 1000 de pagini scrise de Frank Herbert si gasite aproape la o decada de la moartea lui.
Numai bine, Shinwinking

| εїз a răspuns:

Caută pe google. te va ajuta mai mult decît noi.

| matraguna1 a răspuns:

Nu eram deloc fac SF.pana sa citesc colectia DUNE, scrisa de Frank Herbert. Sunt vreo 9 carti in total. E extraordinar ce-a putut scrie. Pana si cand mergeam la baie luam cartea cu mine.si cand mancam... Rar de tot gasesti atfel de carti. Iti recomand cu cea mai mare caldura. Spor la citit. Iti va placea chiar din primul capitol. Din cate imi amintesc incepe cu cartea "Copiii dunei".

| kiddutssa a răspuns:

Hmmm.panza de paianjen este o carte superba. Poti sa o citesti la varsta asta nu are ceva extrem de deplasat: de ex scene de sex sau vulgaritate, Este un roman de dragoste din care poti trage multe invataminte. Cand eram la varsta ta eram inebunita dupa romanele "Ciresarii" a lui Constantin Chirita, te fac efectiv sa visezi si sunt pline de actiune. De asemenea ai putea incerca sa citesti si La Medeleni a lui Ionel teodoreanu, iar, sunt 3 parti captivante... Cu astea cred ca ai avea o vara plina de zambet si de lecturi interesantehappy

| 123098lolol a răspuns:

Jurnalele Vampirilor

| Andr33a_4197 a răspuns:

Un roman SF f frumos este,, Casa spiritelor'' de Isabel Allende

| justafreak a răspuns:

Incearca sa citesti carti de Isaac Asimov. Mie mi-au placut la nebunie. Ultima carte citita, scrisa de el, a fost "Soarele Gol". Ti-o recomand cu caldura.

| Mrary a răspuns:

Eu ti-as recomanda: Cronicile din Narnia de C.S Lewis ( sunt 7 volume)
Stapanul Inelelor si Hobbit de J.R.R Tolkien
Si...
Cireșarii, sigur iti va placea, chiar merita, e super