Faceam vrajeli de asta acum vreo 5-6 ani cand jucam Diablo 2 . Nu stiu cum a facut si nu te sfatuiesc sa folosesti hack-uri, ca se duce placerea jocului, dar pot sa-ti spun un singur lucru: Sa nu ai incredere in nimeni! Intotdeauna sa fii atent si sa citesti tot! Nu te grabi, ia-o incet!
Daca totusi vrei sa afli cum ti-a facut-o du-te pe youtube si cauta "metin2 hacks" sau "metin2 scams" trebuie sa gasesti ceva. Desi sunt multe programe, majoritatea escrocheriilor se fac "pe curat" profitandu-se de naivitatea si lipsa de experienta a unora
Vreau hach daca cineva dintre voi are, sa bage mesu asta alexandru0899@yahoo.com sau alexaenrex@yahoo.com
Am multihack, fishbot, si levelbot. care are ceva diferit sa facem schimburi sau le dau si pe yang pe joc LE TESTEZ SA VEDETI CA MERG
Ma si inainte sa arunce sabia tu aveai grup cu el?))))))) ca ins ca tea tras imd in alt loc
Uite aici hack-ul pe care l-a folosit http://dfiles.eu/files/t4evkxdsv....Funda?
Avea si speed hack si autopick adica strangea itemele si yangi fara sa mai apese pe Z
Yurisa întreabă: