| robert10 a întrebat:

Salut.Am 14 ani si am reumatism.As vrea sa stiu daca practicand atletismul as putea sa scap de durerile reumatice.

3 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Nu cred asa ceva. Una din recomadarile medicului la aceasta boala la copii este "repaus la pat"! De dureri scapi doar cu analgezice! Sau poti incerca cu leacuri babesti :comprese cu frunze de varza.

| emima a răspuns:

Nu cred ca ai prea multe sanse deoarece picioarele obosesc si o sa te doara seara mai bine faci cateva moldamin una pe saptamana eu asa am scapat de dureri

multa sanatate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.:(
Si pe mine ma intereseaza subiectul asta de la un timp pentru ca am dureri la un genunchi si mi. e prica sa nu am reumatism.

Cat despre tine, e foarte posibil sa te ajute! Am citit pe mai multe site. uri ca exercitiile fizice fac bine la reumatism.
De obicei, simptomele reumatice se diminueaza cand muti copilul intr-un mediu cald – impatureste-l, eventual, in pleduri calduroase, din materiale textile preum lana sau bumbacul. Ajuta si baile de aburi au cele fierbinti, dar si impachetarile reci si calde, remediile naturale, pe baza de plante si exercitiile fizice.

uite.
http://depici.ro/copilul/cum-tratezi-reumatismul-la-copii/

Sper ca te.am ajutat! Sanatate:*