Are dreptate "aLaLa" Piata muncii e blocata. Nu mai gasesti locuri de munca decat prin pile, cum se practica prin Romania, iar daca gasesti solicita experienta, pe care o poti capata doar in timpul studiilor, ca sa ai si acest plus. Pana si la distribuirea pliantelor intri prin pile. Cunosc un caz, unde am muncit si eu in periaoda studentiei, iar acum din toata echipa, incepand cu seful, sunt neamuri: verisoara, cumnata, sotie si frate. In rest, ce sa zic... bucura-te de vacanta si continua-ti studiile. Poate pana atunci trece si criza. Eu am terminat in plina criza studii superioare, adica in 2009 si ma multumesc cu un salariu de bugetar mizer, si acela taiat in curand.
Buna! Imi pare rau dar trebuie sa mai astepti un an ca sa te poti angaja in adevaratul sens al cuvantului (Cu carte de munca)Parerea mea este ca nu cred ca mai sunt pe criza aceasta nici macar locuri de munca pentru cei care au peste 25 de ani si au studii superioare... Sper sa te fi ajutat, macar putinn.
Incearca la Mc, BurgerKing, si tot felul de fast-fooduri.Stiam ca acolo se fac angajari mai mereu