| TheTrickster a întrebat:

Am aflat ca la liceul la care vreau sa merg (mate-info) nu se face C/C++ si ii pune sa faca foldere(chestii banale) cred ca stiu toata materia lol.
Nu e materie obligatorie programarea la mate-info?

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Prima data se vor invata algoritmii, dupa care bazele programarii, doar dupa aceste trepte se vor ocupa de programare propriu-zisa, pe limbaje evoluate.

4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Invatarea oricarei meserii se incepe cu cunostintele de baza.
Acele "foldere banale" nu sunt cunoscute de multi elevi, mai ales daca n-au avut acces la calculator.
Nici tu nu te-ai nascut mergand in picioare, vorbind si jucand pe calculator. Toate se invata si se exerseaza treptat.

Si, atentie! Cei care doar acum invata notiunile de structura fisierelor s-ar putea sa te depaseasca in cunostinte, mai ales daca te increzi.

| TheAndi22 a răspuns:

Probabil doar in primele cateva ore se faceti acele lucruri. Pe parcurs o sa faceti lucruri mai "avansate". happy

| TheTrickster explică:

Ok, inteleg dar zic cand incepe progamarea? Prieteni mei nu au inceput inca si ma intrebam.Ei nici nu au auzit de asa ceva

| Bula a răspuns (pentru TheTrickster):

Prima data se vor invata algoritmii, dupa care bazele programarii, doar dupa aceste trepte se vor ocupa de programare propriu-zisa, pe limbaje evoluate.

| TheTrickster explică:

Multumesc mult!