| PuntIle a întrebat:

Salut, am avut o strabunica care putea sa citeasca in carti, zaț si restul, as vrea si eu sa mai invat pe langa ce am mai "furat " de la familie. Stie cineva un site cu lucruri de genu si sa nu fie la panarama gen sa sune a horoscop laughing. Multumesc mult.

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce site? zici si tu niste lucruri la intamplare... cui ii pasa ce zici acolo? sau cine te verifica ce zici tu acolo?

| johnnny123 a răspuns:

Daca bunica ta avea puterea de a vedea viitorul, ai fi postat aceasta intrebare de pe yachtul tau de 200 milioane de dolari.
Daca nu esti pe yacht, inseamna ca nu avea nici o putere. E simplu.

| R0R0 a răspuns:

Nu ai cum sa stii. Decat sa zici ceva neadevarat, mai bine nu zici.

| untu a răspuns:

Prostii! Este o superstitie sa citesti carti,cititul in cesti de cafea, etc cu privire cu viitor! Faci pacat, nu este pe placul LUI Dumnzeu, daca citesti viitorul, Dumnezeul iti schimba imediat destinul! Asa ca ai face bine sa renunti!

| AntoniSoulesOne a răspuns:

Doar supersitii cu citirea in carti.

Răspuns utilizator avertizat
| Firicel22 a răspuns:

Uite,citeste despre James Randi si premiul pus de el de 1.000.000 de dolari pentru prima persoana care va dovedi in fata unui juriu ca are o putere paranormala.Pana acum nimeni dupa zeci de ani.Sau poate stii asta si vrei sa induci lumea in eroare pentru foloase materiale, etc.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/One_Million_Dollar_Paranormal_Challenge