Voi stiti mai bine cum a fost acolo. Daca nu ai denaturat povestea pentru a fi in favoarea ta, daca nu ai ascuns, intentionat, anumite elemente, atunci, din ceea ce ai relatat, eu, unul, consider ca nu e vina nimanui. Colega ta ar trebui sa isi cumpere alti ochelari si sa uitati aceasta intamplare.
Tu ai lovit-o direct în față? Și elevii cu ochelari au dreptul să facă sport, iar mingea nu se șutează în afara terenului. Când făceai asta, trebuia să te asiguri că nu o arunci în capul nimănui!
Tu te-ai gândit că, pe lângă faptul că i-ai rupt ochelarii, ai și lovit-o? Oare, cum e să fii lovit cu o minge în cap, așa, pe nepregătite? Pe mine numai gândul mă înfioară! Pe moment, poate că te-a distrat situația, până ai văzut consecințele.
Va trebui să-i plătești reparația. Dacă erau rupți, nu-i putea ține pe nas! Lasă vrăjelile!
Erau lipiți )))) ea singura a spus asta. Trebuie sa știu de dinainte unde se poate duce mingea sau ce? Ca nu sunt vreun fotbalist. Sala este cât 3 clase aproximativ și ea trebuia sa se asigure ca sa nu își primească o minge in fața, zic și eu. Nu m-a distrat nimic, am fost sa o ajut și tot ce am putut sa primesc e "lasă-ma in pace" si a plecat acasă. Mama ei a spus ca asta e, se mai întâmpla, și după 2-3 ore vine la mine subtil spunându-mi ca a dat pe rama 100 de lei. Putea sa îmi zică sa plătesc sau ceva
Ce contează a cui a fost vina daca nu ai suportat nicio consecință... După părerea mea nu este vina nimănui, a fost un accident.
Sunt pus sa plătesc ochelarii ))) deși erau rupți. Nu știa cum sa își schimbe rama.