| AlexAleex a întrebat:

Salut am citit pe net ca s-au bagat iar programele pro.tv,sport.ro etc..pe dolce incepand de azi. De ce nu au bagat si sport.ro? vad ca celelalte le-au bagat.a ramas bbc world news care nu e bun de nimic!

Răspuns Câştigător
| BuRrRN a răspuns:

S-au bagat intr-adevar, dar stai linistit, o sa se bage si sport.ro in curand, iti garantez eu happy, e chestia de audienta aici, cum a fost cu ProTv, multa lume a iesit de la Romtelecom, din motivul ca nu mai pot viziona postul de televiziune Pro Tv. Asa o sa fie si cu sport.ro happy o sa se bage iarasi.

5 răspunsuri:
| AlexAleex explică:

Mai astept raspunsuri.

| andreea49 a răspuns:

Poi mi se pare k au bagat si sport.ro. Eu am vazut k nu au bagat Pro Tv International.

| Tirri28 a răspuns:

Si la mine e aceeasi problema, in shimb mi-au lasat HBO, nu stiu cum dar e super laughing).

| fanimox a răspuns:

Este posibil sa se mai bage acele programe. nu s-au inteles cei de la pro tv

| CoCoLiNoLoVe a răspuns:

Hey si eu am tot dolce si problema este ca nu s'au inteles acestia cu cei de la PROtv S.A. dar daca vrei celelalte programe va trebui sa suni la dolce si sa le spui ca vrei sa bagi si acel program desigur te va costa in plus altfel programele nu vor mai fii bagate daca tu nu ii suni. Sper ca ti'am fost de ajutor:-D
Funda? te rog