Depinde in ce clasa esti. Daca esti in cl. 1-4 cu stiloul trebuie sa scrii, Iar daca esti in 5-8 scrii cu pixul
Mai bine scrie cu creionul pentru ca atunci cand vei gresi sa poti sterge mai usor.
Scrie cu creionul pentru ca sunt sanse sa te grabesti si sa greseti sau cand incapi scoala o sa te verifici cu caietul altei colege si vei vrea sa corectezi.Dar iti dau un sfat eu am intru clasa a9-a si in toti ani de gimnaziu si primara mi-am facut caietul de vacanta degeaba ca nici un profesor nu sta sa corecteze atatea caiete
Scrie cu stiloul! Cu sigurantsa asa va arata mai bine (sau ai mai putea scrie daca doresti chiar si cu pixul dar sa nu scrii cu creionul )! Sper ca ti'am fost de ajutor. Funda?
Eu zic ca mai bine scrii prima data pe o ciorna cu pixul(daca gresesti tai ec ai gresit0si apoi scrii in caiet cu stiloul...
Funda?
Salut! Eu as spune sa scrii cu creionul, deoarece in cazul in care gresesti e mult mai usor sa stergi. Dar trebuie sa ai grija si sa se inteleaga ceea ce scrii!
Daca scriu cu creionul se poate sterge, daca scriu cu stiloul nu pot sa sterg de atatea ori daca gresesc.Sincer nu stiu cu ce sa scriu
anonim_4396 întreabă: