| UnAltAnonimCelebru a întrebat:

Am doua lansete ieftine (30-35 lei) si am nevoie de parearea voastra: Pot merge la pescuit pe un lac cu acestea? Pot aduce la mal un peste de pana in 6 kg cu un asemenea echipament? Va rog fara jigniri.

Răspuns Câştigător
| TibiGeGe a răspuns:

Neah, nu prea ai șanse, dar daca vr sa incerci macar nailonu sa fie unu mai gros

4 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

Ai vazut multe lansete pline rupte? Poti sa mergi pe lac fara probleme, daca sunt ieftine conteaza la aruncat, la cum stau in mana, dar nu se rup. Pentru stationar merg.

| DovleacTurbat a răspuns:

Conteaza firul, acul, montura si maiestria pescarului happy Eu personal am rupt in 2 o lanseta ruseasca veche (imi scapa numele) un par de lanseta doar pentru simplul fapt ca nu am stiut sa-l scot din apa, un crap de maxim 3kg rolling on the floor

| minrest a răspuns:

Mai, tu stii sa dai la peste? Las la o parte ca daca pui guta mai groasa decat trebuie, nu mai vine pestele, dar daca pui guta prea groasa tocmai asa se rupe lanseta. Doar se rupe ce e mai slab.

Bula
| Bula a răspuns:

Primul meu peste "mare", un crap de 4kg, l-am prins cu undita din creanga de alun, ata groasa de relon si ac de gamalie. Aveam 12 ani si am fost tare mandru! big grin