Nici la mine nu merge. Daca vrei ID meu: pustiu. energetic poate aflam amandoi.
Ma tu l-ai descarcat intr-un folder? daca da esti prost trebuie sa il bagi intr-un disc local E, D din computer si mie mi s-a intamplat asa
Si mie mi,
se intampla la fel si nu pot intra pe sait sa il downloadz o fi problema ca ai discu memorie plin ma bucur ca am fost de folos!
Salut ori este o problema de la metin sau de la downloader pentru ca am mai auzit prietenii si altii in TPU k au pb asta de ex am descarcat mt2 united si nu mi`l deschidea... Dar nu prea cred ca ei(cei care au facut mt2 united) aveau asa ceva deoarece si eu am luat metinu si nu avea nici o problema, ori aveti voi pc praf ori nu stiu ce sa zic... Funda?! :]
Acum nici site nu mai merge mi se incarca si nu-mi merge, daca vrei sa iti mearga jocul inseamna ca trebuie sa downloadezi net framework 2. 0 creca ti-am fost de ajutor
Deci intri pe www.metin2united.ro apoi dai pe download. clik pe download 1 si nu asteapti deloc... dai clik stanga de 2 ori pe fisier si dau RUN. atunci asteapti vreo 30 min si dai start game... asta e tot
Trebuie sai dai dowload metin2 united dai click pe dowload1 ii dai salveaza fisier dai pe metin2 united astepti 10_15min ii dai start si te joci
Eu l-am downloadat m-am jucat toata ziua si defiecare data cand il desch. imi apare ErrorLog dati-mi info pe eusebyugg@yahoo.com
Ma si mie am lvl 110 cu bratara de aur am vrut sa merg in desert mia aparur,,?,?,?" si se dau yes sau no am dat yes si s-a inchis metinu tot asa apare de fiecare data?,?,? dadeam si no si yes mereu intram si nu mergea dati-mi un raspuns plss
Eu am mers cu batara in desert mi-a aparut?,?,? sa dau yes sau no am dat yes mi s-a inchis apoi de fiecare data cant alegeam caracteruu aparea?,?,? indiferent ce dadeam yes sau no iesea nu puteam sa ma logez ce se intampla?
Sa inchij metin2 united e inchis (( si e foarte nasol imi placea fata de alte metinuri mie mi-a placut
Si eu am o problema asemanatoare instalez metin2 united ii dau start game sriu contul si parola intru in joc aloc caracterul si al 3 secunde am scoate din joc aveati vreun raspuns?
Si eu am downloadat metin2united si imi da o eroare (0xc0000135) si nu stiu ce sa fac cu ea imi spune sa dau Click on OK to terminate the applicatio. RASPUNS URGENT PLS VREAU SA JOK METIN 2 UNITED neaparat :X
Intra si uh pe www.Metin2United.ro si descarca-l si uh si instaleazal de la inceput