Uite nu ar trebui sa fii influentat de cei din jur negativ. Dar totusi daca doresti sa te schimbi incearca dar doar daca o vrei tu pentru ca tine minte nimeni niciodata pentru nimic in lume nu s-ar schimba ca sa-i faca in plac unei persoane.Doar acea persoana no sa traieasca vesnic cu tine de exemplu fratitu nu?
1)Mergi la sala fa muschi.
Poti sa te ocupi si acasa.
2)Cand vorbesti cu o persoana ca so privesti in ochi trebuie sa simti o conexiune inexplicabila.
Adica vb despre lucrurile pe care le aveti in comun.Dar in timp ce vb nu uita ca vb matur, ca ceilalti sa te priveasca ca pe un exemplu.
3)Sal trimiti pe fratitu mai departe sau spune-i simplupace si iubire-arata-i semnul care reda acea pace-?).
4)Cand vb cu o doamna/fata nu te comporta ca ultimul magar de pe pamant arata-i ca esti un barbat care stie ce doreste de la viata.Care simte viata.
In rest nu stiu ce sati recomand uite chiar nici sfatul meu nu ar trebui luat in considerare nici ale altei persoane fa ceea ce doresti, comportate cum vrei, dar cel mai important traieste la maxim.
Si eu am problema asta. Efectiv rad din orice. Fiindca asa imi e firea. Nu pot sa stau morocanoasa si inchisa in mine. Crede ma ca faptul ca razi, radiezi de fericire nu inseamna ca esti imatur in niciun caz. Sunt doua lucruri total diferite. Nu inseamna ca esti slab de inger sau mai stiu eu ce. Multi confunda chestia asta cu rasul cu imaturitatea dar efectiv nu au nicio tangenta. Maturitatea consta in felul de a aborda problemele. Daca razi inseamna ca esti o persoana pozitiva, ba chiar din contra ai puterea sa zambesti cand treci prin niste perioade dificile. Nu te mai lua dupa toate fetele din ziua de azi. Multe din ele au impresia ca de la 12 ani sunt suficient de mature sa gestioneze unele lucruri. Mereu au impresia ca le stiu pe toate si pretind ca vor,, maturitate,, de la baieti. Da cum sa primeasca daca pun problema foarte prost? Nu te mai lua dupa ce zic ele ca cine te apreciaza, te apreciaza asa cum esti. Nu trebuie sa demonstrezi nimanui nimic. Fii tu insati si nu mai apleca urechea la,, mariile mature,,.
Referitor la problema cu privitul in ochi nu are deloc legatura cu maturitatea. Inseamna ca esti putin timid. Mie spre exemplu nu mi se pare normal sa privesti pe toata lumea in ochi. Scrie undeva ca daca vrei sa fii matur trebuie sa te uiti in ochii oamenilor? ) Nu incerca sa te schimbi pentru ca ti-au zis altii ceva. Lasa-i sa-si dea cu presupusul. Opinia lor e irelevanta atata timp cat tu te simti bine in persoana ta.
In primul rand, si eu rad prea mult, dar este bine sa razi doar daca mai rade si altcineva la respectiva gluma, intamplare etc.In al doilea rand, stiu ca este greu sa privesti pe cineva in ochi stiind ca privirea ta o intalneste pe a lui/ei, si chiar te poate trada cateodata dar trebuie sa te obisnuiesti cu faptul ca acest lucru este normal.In al treilea rand, nimeni nu este sigur pe el mereu, dar pentru a parea foarte matur trebuie mereu sa pari cel putin sigur pe tine. Sper ca te-am ajutat!
Gaseste fata care te place asa cum esti tu daca esti un care rade nu conteaza