| Shooter a întrebat:

Am incercat cu mai multe versiuni de Photoshop (cs3, cs4, cs5)...am vrut sa colorez o masina si dupa ce am selectat portiunea am dat pe culoare (am colorat-o) si apoi am vrut sa dau pe mod sa nu se vada culoarea neagra... vroiam sa se vada negru de masina(nu stiu daca intelegeti) si nu a mers.Nu stiu ce sa ii fac.

6 răspunsuri:
| Savy a răspuns:

Ce portiune ai selectat? Cum ai "colorat"? Sunt mai multe moduri de a schimba culorile, fie prin Color Picker, Color replacement in Brush, Colorize in Hue/Saturation, etc. Cauta tutoriale pe net, "changing color in Adobe photoshop".
Nu ma bazaii cu mesaje private, nu te ajut.

| 0rlando a răspuns:

Adică vroiai negru metalizat, nu mat.
E complicat...

| Shooter explică (pentru 0rlando):

Vroiam sa fie culoare de masina...adica mie imi aparea cum ai colora un desen...nu culoare de obiect.

| 0rlando a răspuns (pentru Shooter):

Am priceput, e destul de dificil când nu prea ști ce faci și chiar și așa, nu este tocmai o știință exactă. Nu pot decât să-ți zic să mai încerci și să te joci cu toate setările posibile până îți iese.

| JynXy a răspuns:

Stiu ce vrei sa faci. Intra in Blending Options - Outer Glow seteaza luminozitatea care o vrei, culoarea si vezi cum iti place mai mult. Funda?big grin

| Shooter explică (pentru JynXy):

Am rezolvat demult problema si singur...si niciunu nu aveti raspunsu corect...