| ddimitrie a întrebat:

Salut, am intrat, la un colegiu tehnic, la profilul mate info, si am auzit ca informatica este foarte grea, adica, ca in primul an este matematica in forma de calculatoare, sau asa ceva, in fine. Si ma intrebam, care sunt obiectele, tezele la care sa ma pregatesc? Daca este cineva experimentat, sa scrie toate obiectele, apropo limbile pe care le fac sunt engleza-franceza. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| IoanaOana a răspuns:

Si eu sunt la profilul mate-info, acum trec pe a 10 -a.
Despre informatica ce sa spun nici grea nu e dar nici usoara, daca o stapanesti de la inceput apoi merge. Teze dai la Matematica, Romana, Informatica si la alegere o materie dintre Biologie/Fizica/Chimie...cat de engleza sau franceza nu dai nici o teza sa stai linistit.

4 răspunsuri:
| Chris a răspuns:

Si eu sunt la profil mate-info si te asigur ca informatica nu este chiar asa de grea, totul e logic. Cat despre teze, o sa dai la limba romana, matematica, informatica si biologie/chimie/fizica la alegere. Bafta!

| ganton a răspuns:

Ce-ai ma, te-ai retardat? cum sa fie grea. esti prost? te vor lua de la inceput.

| ciprian_3266 a răspuns:

Stai linistit
informatica este usoara
doar la matematica este mai greu.

| M1ham1 a răspuns:

Eu sunt in anul II la facultatea de informatica dupa ce am urmat un liceu cu profil mate-info intensiv. Stai linisitit ca ai sa te descurci, trebuie doar sa iti placa putin informatica si sa vrei sa o inveti.

Cam orice este posibil, daca vrei cu adevarat!
Bafta!