Si eu port bratari de genul (se numesc bratari din ata ).Eu fac baie cu ele pe mana si dupa se usca. Poti sa le lasi pe mana ca nu au nimic.Stiu e foarte nasol sa le tot dezlegi si sa le legi la loc.
Poti face dus cu ele, am avut si eu si nu s-a intamplat nimic. Numai ca, cu timpul bratarile o sa se decoloreze foarte putin.
Ai putea sa faci dus cu ele dar.eh se uda poate de desfac.mai bine le dai jos.si incheietoare as fi facut-o cu o baba si un mos iste legatori foarte usoare sau uite asa.ea e subtire da... poti sa faci in felul urmator iei un capat si faci un nod dar in asa fel in care nodul acela sa fie facut ca sa ramana o gaura intreacea ata si apoi celalalt capat pui un nasture daca nu faci mai multenoduri ca sa iti iasa o bucla de noduri intregi.deci in tottal sunt doua bucle una prin care sa iti intre degetu si una cu noduri
Am avut si eu bratari dinalea, si daca firele cu care le-ai facut sunt de calitate buna gen bumbac poti sa faci dus cu ele, dar in timp o sa se scamoseze si o sa arate urat.Totusi la mine au rezistat mai mult de jumatate de an.
E ok daca faci baie cu ele pe mana.adica le mai speli si pe ele. daca le bagi in clor atunci risti sa se decoloreze