| YahooMess1 a întrebat:

Salut, am o initrebare daca am 16 ani pot baga un bilet la pariuri? adica doar saa il bag. in caz ca e castigator sa se duce sa sil ridice cineva major.

3 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

Nu e voie, ar trebui sa scrie pe toti peretii oricarei agentii de pariuri ca nu vand bilete minorilor. Cel putin in orasul meu nu poti daca nu ai 18 ani, iti cere buletinul la orice varsta, doar daca se vede clar pe tine ca nu esti minor ai sanse sa scapi.
Isi iau o amenda destul de babana pentru un bilet de 5 lei vandut unui minor, eu zic ca nu se risca... Dar poti sa incerci.
Cat despre scosul banilor, acolo clar nu mai ai nicio sanse, pentru ca trebuie buletin sau macar CNP. Daca trimiti pe altcineva sa ti-l scoata, prost ar trebui sa fie sa nu-ti ceara ceva din castig... happy

| blackPug97 a răspuns:

Legal nu ai avea voie. Daca ii sa o luam asa, nici macar sa mergi intr-un loc in care se fac pariuri nu ai avea voie decat daca esti major sau esti insotit de un adult.Nici eu nu pricep de ce, dar in fine.Cel putin in Arad nu te lasa ca minor sa intrii daca nu esti cu un adult.
Eu am fost cu o prietena si tipa de acolo o lasat ce avea de facut numa sa ma strige sa vada daca am 18, si sa ii arat buletinu.Mai un pic si ma scotea afara laughing
Dar daca cunosti pe cineva care lucreaza la pariuri, poti si la 16.

| faceboom a răspuns:

Legal nu. Dar nu iti cere nimeni buletinul (depinde si cum arati si cum te comporti)