| meseriasul88 a întrebat:

am o intrebare am televiziune prin cablu de la o firma si nu imi prea convine vreau sa o scot dar eu o am de 6 luni si contractul este pe 2 ani intre timp eu am mai pus la o firma mai convenabil acum le am pe amandoua si as vrea sa o scot pe aia veche si mi s-a spus ca trebuie sa platesc pana se termina contractul exista vreo solutie sa-l scot fara a mai plati scuze daca nu m-am exprimat corect ofer fundita celui mai bun raspuns va multumesc anticipat

4 răspunsuri:
| stlucian a răspuns:

Citeste aici si daca te incadrezi nu platesti NIMIC: http://lorylex.wordpress.com/......unei-taxe/ Bafta(noteazati legea/numarul/anul modificarii ca sa se vada ca esti informat la rezilierea contractului) succes! Merit funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din pacate, aceste contracte sint facute in asa fel incit sa te oblige sa le platesti pina la capat. Daca ai un motiv foarte serios legat de serviciile lor poti apela la OPC. Altfel, platesti pina la capat.

| xDr0gs a răspuns:

Nu ai ce face.Contractul e contract.Nu il poti anula pana nu se termina timpul.Doar daca ai un motiv serios cum a zis si benessere poti suna la protectia consumatorului.

| meseriasul88 explică (pentru xDr0gs):

Am inteles dar acum cui sa-i dau funda