Daca gasesti asa ceva sa-mi dai si mie de veste. E ceva rarisim spre inexistent.
Eu am mulți prieteni, însă acum când ai pus întrebarea asta am stat puțin și am analizat situația și mi-am dat seama ca doar 2 dintre ei se regăsesc in cele spuse de tine. Iar cei doi sunt prietenii mei de când eram mica mica, nu cei de la liceu sau cei din adolescenta. Cred ca prieteniile ca astea pe care le ai menționat tu trebuie sa aibă niște ani in spate ca sa fie atât de stabile
Mai am un prieten pictor desinteresat cam sarac dar cu care.a inteleg foarte bine de 20 ani
Ma ajutat cand dadusem faliment mi-a dat tablouri si icoane sa ii vand
Si imi dadea 20% din incasari
Asta.a salvat
Poate ca eram mort acum daca atunci cand am dat faliment.
M-am recompensat si eu
Acum ascultam nuzica bluez jazz rock impreuna cate o data la 2 luni cand mai gasesc bani de dat pe baytura si tigari si eventual un gratar
Eu nu fumez dar el vrea tigari
Eu am bani
Dar ma enerveaza ca verea sa se otraveasca cu tigari
Daca imi cerea un platou de mici nu ma deranja sau 10 kg de carne pentru gratar
Ma enerveaza ca se imbilvaveste cu tigarile
Nu am și nu voi avea niciodată, toată viața persoane pe care abia le-am pot considera ca fiind amice, felicitări celor care au prietenii strânse la nivelul ăla.
Ceea ce ai descris tu este definitia perfecta a unui prieten adevarat care pentru un alt om apare extrem de rar.In cazul meu, pot spune ca nu am avut norocul de a da de astfel de oameni deosebiti, mai nou totul se rezuma la relatii de tip schimb:" imi dai ceva, iti dau ceva". Chiar si acum, nici un asa-zis prieten nu m-a contactat si nu am mai vorbit de mult timp. Daca ai vrea sa ai astfel de experiente frumoase cu prieteni adevarati, ai
grija cum ti-i alegi.
Eu nu mai am. In urma cu un an am fost tradat de ei in cel mai rau hal si am preferat sa-mi fac o iubita ca e mai buna decât orice grup de prieteni