anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am o intrebare: La jocul 18 Wheels of Steel Haulin as dori sa aflu cum se fac misiuni? Sau nu sunt misiuni la acest joc? Multumesc.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum as putea sa joc cu alt prieten in retea... adica multiplayer? va rog sa ma ajutati repede cu un raspuns
mersi

| florin82florin a răspuns:

Pai e simplu. Te duci la Campaign si acolo alegi orasul care sa fie resedinta ta, adica garajul tau. Apoi incepi sa cari. La inceput iti dau eu ce sa cari pentru ca lucrezi pentru o firma. Apoi cand faci bani, parca 100. 000 de dolari poti sa treci pe cont propriu, adica tu alegi ce cari si unde cari. Si apoi iti oti upgrada tirul existent sau iti poti cumpara altul. In plus pe masura ce avansezi, jocul iti da voie sa angajezi si alti soferi pe alte tiruri, care fac transporturi si bani pentru tine. E un joc ok, iti spune un impatimit. Am jucat toate jocurile 18WoS si sunt ok. Sper ca te-a ajutat raspunsul. Campaign si de acolo urmezi pasii, iti trebuie un pic de tot limba engleza, ca sa intelegi cam unde trebuie sa mergi si ce trebuie sa faci. Ai harta si te descuric destul de usor.

| AndreyPascalin a răspuns:

Nu poti juca multyplayer pe atunci cand s-a facut jocul aia care era de la scs nici macar nu stiau ce e ala multyplayer